Bakan Özer, MEBİM'de bir öğrencinin çağrısını yanıtladı

Milli Eğitim Bakanı Özer, MEBİM'i ziyaret etti. İletişim merkezini arayan vatandaşlara sürpriz yaparak yeni yıllarını kutlayan Bakan Özer, Malatya’dan arayan bir öğrencinin okul servis aracıyla ilgili çağrısını yanıtladı.

GİRİŞ 31.12.2022 14:30 GÜNCELLEME 31.12.2022 15:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi üstlenen ve üst üste üçüncü kez "En İyi İletişim Merkezi" kategorisinde dünya birincisi olan Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğine bağlı faaliyet gösteren MEBİM’i ziyaret etti.

Ziyarette Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Yıldız Aktaş’tan iletişim merkezi hakkında bilgi alan Bakan Özer, vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtlayan personelle sohbet etti, talep ve önerilerini dinledi.

Özer, ayrıca burada işitme engelli vatandaşlara sunulan işaret dili hizmeti ile bir çağrıyı da yerinde gözlemleme imkânı buldu.

“En İyi İletişim Merkezi" kategorisinde "World Class" ödülüne layık görülmesi dolayısıyla iletişim merkezi çalışanlarını tebrik eden Bakan Özer, “Birçok projeyi hayata geçirdiğimiz ve birçok çalışmaya imza attığımız verimli bir yılı geride bırakıyoruz. Bu süreçte sizin ve tüm Bakanlık çalışanlarımızın da desteğiyle öğrenci, öğretmen ve velilerimizin hep yanında olduk. Bu nedenle hepinize müteşekkirim. İnşallah 2023 yılında da hep birlikte eğitim sistemimizi daha da iyi noktalara taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle hepinizin yeni yılını kutluyorum. Ayrıca ülkemizin geleceği için emek veren herkesin ve eğitim camiamızın da yeni yılını kutluyor; 2023'ün sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İletişim merkezini arayan vatandaşlara sürpriz yaparak yeni yıllarını kutlayan Bakan Özer, Malatya’dan arayan bir öğrencinin okul servis aracıyla ilgili çağrısını yanıtladı.

ESKİ BAKAN İLERİ'NİN KABRİNE ZİYARET

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, vefatının 61. yıl dönümü dolayısıyla anılan eski Millî Eğitim Bakanı Tevfik İleri'nin kabrini ziyaret etti.

Ahmet Tevfik İleri'nin torunu Ömer İleri'nin de katıldığı anma töreninde Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu ardından İleri için 861 hatmin duası yapıldı.

İleri'nin Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma programına Ankara Valisi Vasip Şahin, Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, GSB Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, Din Öğretimi Genel Müdürü M. Nezir Gül, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen, Ankara Müftüsü Hasan Çınar ile öğretmen ve öğreenciler katıldı.

 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım yahu SÜPERSİNİZ. Sizinle çalışmaya devam.. Yaptığınız atılımlara destekliyorum.
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim mi öğretim mi Eğitmen mi Öğretmen mi? Milli Eğitim insanın kendisini ve Yaratıcısı Allah'ı cc öğretmez ise vay bu neslin haline. Temiz yaratılan insan temiz kalması için örnek Şahsiyet Peygamber Efendimiz Muhammed as örnek değilse vay neslimize. 0 1 ne demek 1 0 ne demek bilmektir eğitim. Sadece Allah cc 1 El Baki. Her şey 0 fanidir. Hesaplar belli . Bizim hesaplar O'nun cc hesabına planına uyuyor mu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme başladı!
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...