Emine Erdoğan başlatmıştı, 'Aile Okulu Projesi'nde ilk belgeler verildi

Emine Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan "Aile Okulu Projesi" çerçevesinde Atatürk İlkokulunda düzenlenen eğitimleri tamamlayan velilere katılım belgeleri takdim edildi.

Emine Erdoğan başlatmıştı, 'Aile Okulu Projesi'nde ilk belgeler verildi
Emine Erdoğan başlatmıştı, 'Aile Okulu Projesi'nde ilk belgeler verildi
GİRİŞ 18.01.2023 10:48 GÜNCELLEME 18.01.2023 10:50

Okul salonunda düzenlenen belge takdim törenine İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bekdaş, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Aslan, program öncesinde öğretmen ve öğrencilerce hazırlanan Teknoloji Bağımlılığı temalı resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Aslan, teknoloji bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturan çalışmada emeği olan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Daha sonra aile eğitimine katılan veliler için belge takdim töreni gerçekleştirildi. Özellikle annelerin katılım sağladığı programda aile değerleri, kültürel değerler, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önleme gibi konu başlıklarında eğitimler gerçekleştirildi. Program çerçevesinde ailelere; çevre ve iklim değişikliği, trafik ve ilk yardım konularında da eğitimler verildi.
Aslan, kurumlarının koordinesinde Sivas Halk Eğitimi Merkezince yürütülen aile okulu eğitimlerine katılan velileri tebrik etti. Aslan, daha sonra okul idarecileri ile birlikte velilere katılım belgelerini takdim etti.

Aslan, programın ardından Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen "Sultan Şehir Okuyor" kitap okuma etkinliği çerçevesinde öğrencilerle birlikte kitap okudu. Aslan'a Şube Müdürü Süleyman Bekdaş ve Okul Müdürü Murat Ceylan da eşlik etti.

Aslan, programın ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. HEDEF Projesi çerçevesinde okulda yürütülen çalışmalarla ilgili öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunan Aslan, daha sonra Okul Müdürü Murat Ceylan ile birlikte okul binasında incelemede bulundu. Aslan, bu çerçevesinde oluşturulan matematik koridorunu da yerinde inceledi.

KAYNAK: İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!