2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi kitapçık ve cevap anahtarı erişime açıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2023-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'nin (ÖABT) temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının erişime açıldığını bildirdi.

2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi kitapçık ve cevap anahtarı erişime açıldı
2023 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi kitapçık ve cevap anahtarı erişime açıldı
GİRİŞ 06.08.2023 21:09 GÜNCELLEME 06.08.2023 21:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ÖSYM'den yapılan açıklamada, bugün ÖABT'nin temel soru kitapçıkları ile cevap anahtarlarının (her test için yüzde 10), https://ais.osym.gov.tr bağlantısından erişime açıldığı belirtildi.

KİTAPÇIK VE CEVAP ANAHTARLARI ÖSYM'NİN İNTERNET SİTESİNDEN ERİŞİME AÇILDI

Sınava başvuran adayların, temel soru kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM'nin internet adresinden, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabileceği kaydedildi.

Açıklamada, temel soru kitapçığı görüntüleme sürecinin 16 Ağustos saat 23.59'da sonlanacağı ifade edilerek, "Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz." uyarısı yapıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bilal 8 ay önce Şikayet Et
    Ben sınava bir matematikçi olarak ilk defa girdim. Bu milletin, gençliğin işi çok zor. Atanmak için söylemiyorum. Zaman gerçekten çok kötü. Tanıdığın olmadan hiçbir işe giremiyorsun.Diğer ilanlara da tecrübesiziz diye almıyorlar. O işlere tecrübesiz tanıdıkları koyabiliyorlar. Zaman çok kötü gençler iş beğenmiyor falan demeyin. Ben mezunum kendi alanımda çalışmak istiyorum. Nokta
    Cevapla
  • Nedim 8 ay önce Şikayet Et
    Kırk sene önce de böyle boş boş laflar edilirdi. Hazırlanmayan, ilgili alandaki yarışta geride kalanların BAHANESİ, ve YAFTALAMA SÖZÜDÜR bu. Senden 5 puan fazla alanı işe alıyor ve atması yapılıyorsa bu onun başarısıdır. Başkasının da babaşarısına çamur atma. Çalışsaydın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...