141 milli sporcu sözleşmeli öğretmen olarak atandı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 milli sporcunun sözleşmeli öğretmen olarak atamaları gerçekleşti.

141 milli sporcu sözleşmeli öğretmen olarak atandı
141 milli sporcu sözleşmeli öğretmen olarak atandı
GİRİŞ 17.10.2023 14:38 GÜNCELLEME 17.10.2023 14:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarının beden eğitimi alanında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla 141 milli sporcunun sözleşmeli öğretmen olarak atamaları gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığınca yapılan açıklamada, milli sporcuların beden eğitimi alanına sözleşmeli öğretmen olarak atama işlemleri bugün tamamlandı. Buna göre, uluslararası spor müsabakalarında Türkiye'yi temsil eden milli sporculardan beden eğitimi alanında 141 kontenjana atama yapıldı.

Öğretmen olarak ataması gerçekleşenler, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması tamamlandıktan sonra görevlerine başlayabilecek. Atama sonuçlarına e-Devlet üzerinden erişilebilecek.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Asd 6 ay önce Şikayet Et
    Üniversite okumadanmi atanıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Atandıktan sonra maçlar ve kamplar sebebiyle çoğu derse girmiyorlar çünkü izinli sayılıyorlar. onların dersi boş geçiyor.
    Cevapla
  • Hyr 6 ay önce Şikayet Et
    ya ingilizce öğretmenleri...!?
    Cevapla
  • aksaray 6 ay önce Şikayet Et
    yıllardır hep aynı düzen milli sporcular öğretmenliğe sınavsız atanıyor. hayır böyle bir şey olamaz bir vatandaş olarak kabul etmiyorum. herkes sına tabi olmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Emekliliği öğretmen olarak yapacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti