İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden vefa buluşması

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce önceki dönemlerde görev yapan il müdürleri, ilçe müdürleri ve emekli eğitim yöneticilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden vefa buluşması
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden vefa buluşması
GİRİŞ 27.11.2023 16:14 GÜNCELLEME 27.11.2023 16:15

Programda konuşan İl Müdürüm Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür vefayı ve tecrübeyi önemsediklerini belirterek eğitim camiasına emek veren müdürlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Yentür konuşmasında, "Görevlerimiz ne olursa olursa olsun, sonuçta hepimiz birer öğretmeniz ve mevcut makamlarımızın gelip geçici olduğunu biliyoruz.  Bu yüzden görev süresince yaptığımız hizmetlerin kalıcı etkiler bırakması, üzerinde durmamız gereken en önemli husustur" dedi. Müdürümüz Yentür, tecrübe ve bilgi paylaşımının önemine değinerek, kurulacak bir iletişim grubu ile sürekli bilgi alışverişi içinde olacaklarını belirtti. Bu bilgi ve tecrübe paylaşımının, eğitim sisteminin işleyişine büyük katkılar sunacağını dile getirdi.

Yentür, "Bir öğretmenin en büyük serveti, öğrencilerinin başarıları ve yüreğindeki sevgidir," diyerek öğretmenlerin topluma katkısının altını çizdi.

Programda ayrıca, geçmiş dönemlerde görev yapmış il ve ilçe müdürleri ile emekli eğitim yöneticileri de söz alarak, buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdi ve İl Müdürümüz Yentür'e teşekkürlerini sundu. Vefa buluşması katılımcılarla anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar