Aksaray'dan sonra Erzincan'da da öğrencilerin TYT ve AYT sınav ücretini valilik üstlenecek

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kent genelinde Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek 12. sınıf öğrencilerinin sınav ücretinin Erzincan Valiliği tarafından karşılanacağını bildirdi.

GİRİŞ 15.01.2024 22:54 GÜNCELLEME 15.01.2024 23:14
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Vali Hamza Aydoğdu, Erzincan’da gezerken karşısına çıkan 12. sınıf öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Aydoğdu’ya bir öğrenci Aksaray Valiliği sırasında YKS sınavına girecek öğrencilerin sınav ücretini valiliğin karşıladığını hatırlatarak aynı uygulamayı Erzincan’da da istediklerini söyledi. Bunun üzerine öğrencilerden ders çalışma sözü alan Vali Aydoğdu, müjdeyi verdi.

"SİZLER, SADECE HAYALLERİNİZE VE İDEALLERİNİZE ODAKLANIN"

Vali Aydoğdu, “Gençlerimiz, sizin için güzel bir haberimiz var. Erzincan genelinde YKS’ye girecek 12. sınıf öğrencilerinin TYT ve AYT sınav ücretlerini Valiliğimiz üstleniyor. Yeter ki siz çalışın. Bu adım, sizin eğitim yolculuğunuzda bize düşen küçük ama önemli bir katkı. Sizler, sadece hayallerinize ve ideallerinize odaklanın. Çünkü biz, gençlerimizin bugünlerine, yarınlarına inanıyor, onların her adımında yanlarında olmayı en değerli vecibelerden biri görüyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Selahattin Özdemir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu vali iyi bir vali ben takip ediyorum
    Cevapla
  • diyarbakırlı 3 ay önce Şikayet Et
    maddi durumu iyi olmayıp ta sınava başvuru ücreti yatıramayanların ücretleri sadece karşılansın. Gerisi varlıklı ailelerdir ki aman aman.
    Cevapla
  • Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Sayın Vali ne yaparsa yapsın bir istemezük diyen de var her şeye
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    hepsini devlet üstlensin. sonuçta vali cebinden ödemiyor devletin parasını veriyor
    Cevapla
  • Burak 3 ay önce Şikayet Et
    Ya bide teşekkür etmesini bilin ağzınız yamulmaz
    Cevapla
  • deniz 3 ay önce Şikayet Et
    seçim yaklaşıyor, ondan olmasın?
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?