Gaziantep Büyükşehir, LGS sınavı günü toplu taşımaları ücretsiz yaptı

Gaziantep'te, yarın yapılacak olan LGS sınavında öğrencilerin ulaşımda sıkıntı sorunu yaşamaması için Gaziray, tramvay ve otobüsler (turuncu) ücretsiz oldu.

Gaziantep Büyükşehir, LGS sınavı günü toplu taşımaları ücretsiz yaptı
Gaziantep Büyükşehir, LGS sınavı günü toplu taşımaları ücretsiz yaptı
GİRİŞ 14.06.2025 14:39 GÜNCELLEME 14.06.2025 14:39

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS sınavında öğrencilerin ulaşımda sıkıntı sorunu yaşamaması için Gaziray, tramvay ve otobüsleri (turuncu) ücretsiz yaptı.

Ayrıca standart pazar günü tarifesine ilave olarak, sınav sebebiyle BO1, B5O ve B54 hatlarında 21 araçla 103 ek sefer gerçekleştirecek.

Sınava girecek olan tüm öğrenciler Gaziantep Kart ile Gaziray, tramvay ve otobüslerde saat 14.00’a kadar ücretsiz biniş yapabilecek.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki taraf ne zaman duracak? Uzman isim değerlendirdi
CHP liyakatte yine sınıfta kaldı! Anaokulu projesine ilkokul mezunu müdür yardımcısı