Dünya devinin başına bir Türk geçti

Eski Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, Malezya'nın en kapsamlı telekomünikasyon şirketi Maxis'in yeni CEO'su oldu.

Dünya devinin başına bir Türk geçti
Dünya devinin başına bir Türk geçti
GİRİŞ 19.02.2019 10:21 GÜNCELLEME 19.02.2019 13:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malezya basınındaki haberlere göre geçen yıl Maxis'in Operasyondan  Sorumlu Yöneticisi (COO) olarak atanan Öğüt'ün, terfi ettirilerek 1 Mayıs'tan  itibaren şirketin CEO'su olarak görevine devam etmesine karar verildi.
 
Maxis Yönetim Kurulu Başkanı Raja Arshad konuya dair yaptığı  açıklamada Öğüt'ün yeni CEO olmasından dolayı mutluluğunu dile getirirken, "Geniş  tecrübesi ve inovasyona olan ilgisiyle yeni stratejimizi yürütmek için doğru kişi  olduğuna inanıyoruz." dedi.

 

 

1970'de İzmir'de doğan Gökhan Öğüt, Boğaziçi Üniversitesi'nde Endüstri  Mühendisliği okuduktan sonra Chicago Illinois Üniversitesinde İşletme alanında  yüksek lisans yaptı.
Telekomünikasyon ve iletişim hizmetleri alanında kariyer yapan Öğüt,  2013'ten 2016'ya kadar Vodafone Türkiye'nin CEO'luğunu üstlendi. 2018 Haziran'da Maxis'in COO'luğuna getirilen Öğüt'ün, Malezya'nın en  büyük telekomünikasyon şirketi Maxis'i daha ileriye taşıması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben artik acik acik Turkiyeyi seviyorum halkini seviyorum havasini seviyorum diyen Turk u gorup duymazsam inanmam hakiki TURK olduguna. Avrupada amerikada cok var TURKIYEMIZE ihanet eden turkgorunumlu hainler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...