Apple açıkladı! O iPhone modelleri ücretsiz tamir edilecek

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerin Apple, bazı iPhone modellerini ücretsiz tamir edeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri ücretsiz tamir edilecek.

Apple açıkladı! O iPhone modelleri ücretsiz tamir edilecek
Apple açıkladı! O iPhone modelleri ücretsiz tamir edilecek
GİRİŞ 06.10.2019 20:41 GÜNCELLEME 06.10.2019 20:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD merkezli teknoloji devi Apple, arızalanan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini ücretsiz tamir edeceğini duyurdu.



'SORUN BİZDEN KAYNAKLI'

 

Şirket, aynı açıklamada sadece kendilerinden kaynaklı sorunlardan oluşan arızaları ücretsiz tamir edeceğinin altını çizdi.



'CİHAZLARIN AÇILMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR'

Apple'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

 

"Bazı iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde cihazların açılmadığı tespit edilmiştir. Bu sorun, yalnızca Ekim 2018 ile Ağustos 2019 tarihleri arasında üretilen sınırlı sayıdaki seri numaralarına sahip cihazlarda gerçekleşmektedir"



 

YORUMLAR 10
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    iphone alanlar abd ye kdv odeyip silah sanayisinin müslümanları oldurmeye somurmeye yardımcı oldugunuzun farkındamısınız?nokta.
    Cevapla
  • Kristal Küre 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya üstadım senin kafa zehirmiş he.. Şuanda ne telefon kullanıyorsan sen onun içinde abd'ye vergi ödüyorsun. Şuanda girip haber okuduğun internet varya ondan bile abd'ye vergi ödüyorsun. Bence sen kullanıcı adını 44 değil 46 yap.
    Cevapla
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumun altına kendini kandıran enayiler gelmiş mecburiyetler dışında Asya ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim en azından Avrupa ve Amerika gibi dünyayı kargaşaya sokmayan toplumlar kötünün iyisi bir nebzede olsa. Amerikan sigarası içip vatan severlik olmaz. Kola içmeye mecbur değilsin.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin bu yorumu yazdığın cihaz %100 yerli sanırım, gerçi %100 yerli olan öyle bir cihaz da yok. İşlemciler, işletim sistemleri, ana kartlar, ekranlar genelde israil veya abd menşeli. Ayrıca kdv devlete ödeniyor, abdye değil.
    Cevapla
  • engin kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamışsın şu an bu yazıyı nerden yazıyorsun.telefondan ise telefonun işletim sistemi android sistem kimin abd şirketi googlenin.donuna kadar herşeyini biliyor google senin.pc den yazıyorsan işletim sistemi nedir windows kimin amerikan şirketi.bırakın bu cahilliği.o zaman dumanla haberleş
    Cevapla
  • Asal Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    kdvyi devlete ödüyoruz ? Senin twitter facebook tıklamalarından da ölüyor müslümanlar kapat çek fişini o zaman oldu mu? Bence olmadı.
    Cevapla
  • alp-eren 4 yıl önce Şikayet Et
    almaz isek tamire de ihtiyaç yok terör örgütü destekleyen ülke den almayalım kore ve japonya,milli yoksa bu ülkenin ürünleri ni alalım
    Cevapla
  • Aysun 4 yıl önce Şikayet Et
    Geç kalınmış bi açıklama ...
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Zahmet olacak
    Cevapla
  • zfr 4 yıl önce Şikayet Et
    2 sene yasal olarak sen ücretsiz tamir etmek zorundasın ki bu tüketici haklarından sadece biridir. diğerleri ücret iadesi ve yenisi istemedir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı