Xiaomi Türkiye’de açacağı fabrika için 24 personel alacağını duyurdu

Xiaomi’nin İstanbul’da kuracağı fabrika için yeni bir iş ilanı yayınlandı. 30 milyon dolarlık yatırımla kurulacak olan fabrikanın 2000 bin kişiye istidam sağlaması ve yılda 5 milyon akıllı telefon üretmesi bekleniyor. Xiaomi Türkiye tarafından LinkedIn’de yeni bir iş ilanı paylaşıldı.

Xiaomi Türkiye’de açacağı fabrika için 24 personel alacağını duyurdu
Xiaomi Türkiye’de açacağı fabrika için 24 personel alacağını duyurdu
GİRİŞ 08.03.2021 09:23 GÜNCELLEME 08.03.2021 09:23

Çinli teknoloji firması Xiaomi de ülkemize yatırım yapan şirketler arasında yer alıyor. Xiaomi'nin Türkiye yöneticisi İrfan Öztürk'ün de LinkedIn hesabından paylaştığı ilana göre toplamda 24 kişiye iş imkanı sağlanacak.

ABD dünya devini kara listeye aldı! Dünya devi harekete geçti

Devler Türkiye için sıraya girdi: Telefon fiyatları düşebilir

Yapılan paylaşımda yeni mezun veya birkaç senelik deneyime sahip olan kişilere şans verildiğinin belirtilmesi oldukça olumlu karşılanırken, birçok markanın cep telefonu üretimini ülkemize taşımaya başladığını dile getirmesi dikkat çekti.

İrfan Öztürk'ün paylaşımında "Salcomp firması ile ortak açacacağımız Cep Telefonu üretim fabrikasında, Xiaomi telefonlarının üretiminde yardımcı olacak arkadaslar aranıyor.

Özellikle yeni mezun veya birkaç sene deneyimli arkadaşlar için harika bir fırsat olacaktır. Bu yıl neredeyse bütün markalar Cep Telefonu üretimini ülkemize de almaya başladılar ve ülkemizde yepyeni bir sektörün kuruluşuna şahit oluyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!