Türk Telekom'dan AKM'ye 7 yılda 420 milyon TL destek

2 bin 40 kişilik ana opera salonuna adı verilen Türk Telekom, AKM’nin ana destekçisi oldu. 7 yıl boyunca her yıl 45 milyon lira ayni bağış ve 15 milyon lira nakit destek sağlayacak

Türk Telekom'dan AKM'ye 7 yılda 420 milyon TL destek
Türk Telekom'dan AKM'ye 7 yılda 420 milyon TL destek
GİRİŞ 16.11.2021 13:42 GÜNCELLEME 16.11.2021 13:42
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) simgesi kırmızı kürenin bulunduğu 2 bin 40 kişilik ana opera salonuna Türk Telekom'un adı verildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında imzalanan anlaşma kapsamında, teknoloji ve dijital dönüşüm deneyimini kültür-sanat alanına da aktaran Türk Telekom, AKM içindeki ve Beyoğlu Kültür Yolu'nda sanatseverlerin yenilikçi teknolojileri deneyimlemeleri için Wi-Fi bağlantı noktaları, 4.5G ve 5G mobil hizmetleri ile uçtan uca tüm telekomünikasyon hizmetlerinin sağlayıcısı olacak.

Yeni AKM binası açıldı! Dikkat çeken karelerYeni AKM binası açıldı! Dikkat çeken kareler

7 YIL BOYUNCA HER YIL 60 MİLYON TL DESTEK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Türk Telekom bu sözleşme ile teknoloji, bina işletme giderleri, iletişim ve pazarlama ile etkinlik destekleri kapsamında 7 yıl boyunca her yıl 45 milyon lira ayni bağış ve ihale kapsamında da 15 milyon lira nakit destek sağlayacaktır. AKM de aslında bizim teknoloji farkındalığımızın çok özel bir örneğidir" dedi. Bu anlaşmanın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyleyen Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Türkiye'nin milli kültürünün oluşumunda önemli katkı ve izleri bulunan AKM'nin ana destekçisi olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. AKM'nin 'kalbi' olan büyük opera salonuna da 7 yıllığına ismimizi verirken, AKM'nin tüm iletişim ve teknoloji altyapısını da sağlıyoruz. Türk Telekom önümüzdeki dönemde, farklı kültür-sanat iş birlikleri ile adını sıkça duyuracak. Kültürsanat yatırımlarımıza devam edeceğiz. AKM'nin tüm iletişim ve teknoloji altyapısını da sağlıyoruz. Türk Telekom olarak teknolojiyi iyilik ve faydaya dönüştürmek için çalışıyoruz. Sanatın da tıpkı iletişim gibi, insanları birleştiren ve yakınlaştıran bir rolü var. Bu birleştirici etkiden hareketle, teknolojinin sağladığı imkânları, herkesi 'değerli hissettirmek' için kullanmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.



UÇTAN UCA SAĞLAYICI

Teknoloji ve dijital dönüşüm deneyimini kültür-sanat alanına da aktaran Türk Telekom, AKM içindeki ve Beyoğlu Kültür Yolu'nda sanatseverlerin yenilikçi teknolojileri deneyimlemeleri için Wi-Fi bağlantı noktaları, 4.5G ve 5G mobil hizmetleri ile uçtan uca tüm telekomünikasyon hizmetlerinin sağlayıcısı olacak. Anlaşma kapsamında, Türkiye'de bir ilke daha imza atılacak ve 5G altyapısı ile faaliyet gösteren Robot Cafe, Türk Telekom tarafından AKM içerisine konumlandırılarak, ziyaretçilere yeni bir deneyim sunacak. AKM ziyaretçileri ayrıca Türk Telekom'un kuracağı özel ağırlama alanında keyifli vakit geçirecek.

YORUMLAR 15
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu melanet kuruma bu kadar yüz verirseniz vatandaşın canına böyle ot tıkar,hizmet yok ama ay sonu geldi mi bilmem kaç tane mesaj hemen git ödeme merkezine peşin..!
    Cevapla
  • paralar savruluyor 2 yıl önce Şikayet Et
    bu paralar muhtemelen Müslüman düşmanı sanatçılara gider.oralarda sanat yapanların çoğu bu milletin değerlerine ters insanlardır.harcayın bakalım telekom yıllık 60 milyon tl.bunu hesabını bu dünyada ve öbür alemde nasıl vereceksiniz.telekomun bu kadar parası varda niye millete fiyatları makul tutmuyor.
    Cevapla
  • xray 2 yıl önce Şikayet Et
    yani 40.000$
    Cevapla
  • yalanmi 2 yıl önce Şikayet Et
    yani 430.000 $
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Akm hizmetleri İslam'a ve Müslümanlara zarar verici, verdirici ise bunun hesabını hem dünyada hem ahirette çok ağır olur hatırlatırım. Ahlaksızlık her yerde diz bozu var . Edep yahu yu destur edinmek zorundayız.
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk telekomun yüzde otuz u devletin yüzde 15 milletin hesabı yine millet öder. Ayrıca AKM nin garibana ne faydası var. Neyinden faydalanacak operaya gitmez tiyatroya gidecek para bulamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak