TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasında son gün bugün

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, konut ve iş yeri sahiplerine yönelik yaptığı yeni kampanya ile yüzde 22 oranında indirim sağlamaya başlamıştı. Uygulama bugün sona eriyor.

TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasında son gün bugün
TOKİ'nin yüzde 22 indirim kampanyasında son gün bugün
GİRİŞ 19.04.2022 08:55 GÜNCELLEME 19.04.2022 08:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TOKİ dönemsel olarak yaptığı Indirim kampanyasına bir yenisini daha gerçekleştirmek üzere.22 Mart 2022 tarihi itibarıyla başlayan kampanyaya katılanlar indirimden faydalanmaya başladılar.19 Nisan'a kadar sürecek Kampanya kapsamında yüzde 22 indirim sağlanacak.

Konut ve iş yeri sahipleri borçlarının en az yüzde 25'i veya tamamını kapamak istemeleri durumunda yüzde 22 oranında indirim elde etmiş olacaklar.

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenler başvuru tarihi itibarıyla o aya ait taksit ödemesini yapması gerekiyor. Düzenli ödeme yapmış olmak ve emlak vergisi borcunun da olmaması şartı bulunuyor.

TOKİ'den konut ya da iş yeri alanlar Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanarak da borçlarını kapatabilecek.

YORUMLAR 3
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Sene sonuna kadar devam etsin...millet yeni calismaya başladı
    Cevapla
  • ters köse 1 yıl önce Şikayet Et
    toki de cok pahalandı. dar gelirli için bile başvuru yapamadım.
    Cevapla
  • mmm 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde 22 değil ne yazıkki, sene başına oranla yüzde 22 oluyor, ama vade farkı koyduklarından 17-18 ancak oluyor, yine de teşekkürler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!