Türkiye'de üretilecek Xiaomi C40'ın fiyatı açıklandı

Xiaomi ilk kez Türkiye'de POCO model telefon üreterek tüm Avrupa'ya ihraç etmeye hazırlanıyor. Ayrıca POCO C40'ın Türkiye satış fiyatı da açıklandı.

Türkiye'de üretilecek Xiaomi C40'ın fiyatı açıklandı
Türkiye'de üretilecek Xiaomi C40'ın fiyatı açıklandı
GİRİŞ 07.07.2022 12:14 GÜNCELLEME 07.07.2022 12:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Çin'de satışa çıkardığı POCO C40 modelinin yakında Türkiye’de resmi olarak satışa çıkarılacağını duyurdu. POCO C40, Türkiye'de üretilerek tüm Avrupa'ya ihraç edilecek. Ayrıca POCO C40 Türkiye'de üretilen ilk POCO modeli olacağından tarihi bir öneme de sahip.

Xiaomi Türkiye tarafından bugün yapılan açıklamada “Türkiye’de üretilen ilk POCO akıllı telefon olan POCO C40 raflarda yerini alıyor” denilerek telefonun fiyatı ve teknik özellikleri paylaşıldı.

C40 ile akıllı telefonları yeni başlayanlar için daha erişilebilir ve sezgisel hale getirmeyi amaçladıklarını belirten POCO Global Ürün Pazarlama Yöneticisi Angus NG, cihaz hakkında “C40 ile giriş segmentinde en iyi seçenek olmayı hedefliyoruz" dedi.

Uzun zamandır terk edilen parmak izi sensörünün arkaya konumlandırılması C40'da yeniden geliyor. Telefon 6,7 inç HD+ 60 Hz IPS LCD ekrana sahip. JLQ JR510 adı verilen bir işlemci ile ilk kez piyasaya sürülecek telefon, 6.000 mAh yüksek kapasiteli pil içerecek. Type-C ile şarj olan C40, maksimum 18W güçte hızlı şarjı da destekliyor ancak kutudan 10W şarj adaptörü çıkıyor. 

Önde 5 megapiksel, arkada ise 13 megapiksel + 2 megapiksel olan iki kamera konumlandırılmış. 5G desteği olmayan telefon 3.5mm kulaklık girişini de sahip olacak.

C40, uygun fiyatı, kalitesi ve performansıyla giriş seviyesi bir telefon. Yerli üretim POCO C40'ın iki modeli olacak. 3GB+32GB varyasyonu 4.199 TL’den ve 4GB+64GB’ı da 4.499 TL’den satışa sunulacak

KAYNAK: HABER7
Mustafa Çokyaşar Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Mustafa Çokyaşar
YORUMLAR 7
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    belki cok insan ucuz degil de usa malina bunun nerde ise on kati bazi diger markalara 8 kati fazla veriyorlar ona tepki yok bu fiat cok pahali sayilmaz bence fakir icin pahali olsa bu normal fiat kalitesi nasil bilmiyorum da usa malina on kat vermek yerine bunu alirim
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    fiat cok ucuz sayilmaz bu kadar az ram ve hafiza icin bu devir de 32,64 mu kaldi eski kafa bunlar galiba marka olmak istersem iyi ram ve cok hafiza olan yaparsin bu kadar az hafiza olani cocuklar yaslilar alir yada cep bilmeyenler
    Cevapla
  • uaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde üretiliyor gene pahalı dışarıdan daha ucuza buluruz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Poco tlfon kullanmamışsın belli ki.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    DÜNYANIN EN ADi ÖZELLİKLİ TELEFONUNU TÜRKİYE' DE ÜR ETİLMESİNE KİM İZİN VERDİ, Bİ ZİM ÜLKEMİZ ÇÖPLÜK MÜ, GİT SİN NEREDE ÜRETİRSE ÜRETS İN, KİME SATARSA SATSIN, İYİ KALİTELİ, ÜSTÜN ÖZELLİKLİ GENÇLERİMİZE YAKIŞAN TELE FONU NİYE ÜRETMİYOR. SAT MIYOR, ÖZETLE BİZİM ÜLKEM İZ DÜZELMEZ, DÜZELTİLEMEZ ÇÖPE, ÇÖPLÜĞE DEVAM.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber