Türkiye'nin yeni cep telefonu OVION tanıtıldı!

Kayseri OSB’de üretilen Türkiye’nin yeni akıllı cep telefonu OVION, Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) tanıtıldı. OVION, Ödül Madeni Eşya’nın da sahibi olan iş insanı Mustafa Kemal Saçmacı ve ekibi tarafından üretilmeye başlandı.

GİRİŞ 06.06.2024 14:38 GÜNCELLEME 06.06.2024 15:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayseri OSB’de üretilen Türkiye’nin yeni akıllı cep telefonu OVION, Kayseri Ticaret Odası’nda (KTO) tanıtıldı. OVION, Ödül Madeni Eşya’nın da sahibi olan iş insanı Mustafa Kemal Saçmacı ve ekibi tarafından üretilmeye başlandı.

Mustafa Kemal Saçmacı, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy’u makamında ziyaret ederek yeni akıllı cep telefonu OVION’un üretim süreçlerini ve teknik özelliklerini anlattı.

KTO Başkanı Gülsoy, “Teknoloji üretiminde şehrimizde teknik özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla katma değeri yüksek olan akıllı cep telefonu üretilmesi bizleri oldukça memnun etti. Şehrimizin marka değerine güç kattı. Biz iş insanlarımıza sürekli olarak katma değeri yüksek ürünler üretmeleri yönünde telkinde bulunuyoruz. Teknolojiye yatırım yaparak Kayseri’mizi gururlandıran değerli iş insanımız Mustafa Kemal Saçmacı’yı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bizim de artık gururla bahsedeceğiz bir akıllı telefon markamız var. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracatımıza olumlu katkı sağlayacak olan OVION’un tüketicilerimiz tarafından ilgi göreceğinden şüphem yok” dedi. Ödül Madeni Eşya Firması sahibi İş insanı Mustafa Kemal Saçmacı’da OVION markasını Kayseri’ye ve Türkiye’ye kazandırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KVK onaylı olarak 2 yıl garantili şekilde OVION V10 Lite, OVION V20 Pro ve OVION V30 Ultra olmak üzere 3 model akıllı cep telefonunun üretimini yaptıklarını ifade eden Saçmacı, “Kayseri’de teknolojik yatırım yapma düşüncesiyle çıktığımız bu yolda bir başarı yakaladık. 3 çeşit modelimizde android işletim sistemi, NFC özelliği ve muhteşem kamerası var. Fiyatıyla oldukça ilgi görüyor. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Akıllı cep telefonu modellerimizin yanı sıra akıllı saat ve bluetooth kulaklık ürünlerimizi de kullanıcıların beğenisine sunuyoruz. İlerleyen yıllarda yerli ve millilik oranı daha da yüksek üretime geçeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir Ebabil 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerkan Ayfona rakip olur
    Cevapla
  • Misafir Ebabil 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Amerika Ayfonuna Rakip olur temenimiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray'ın yıldızına 50 milyon euroluk teklif: Görüşmeler başladı
Kandilli'den Balıkesir depremi raporu: 7 dakika sonra tsunami mesajı