Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35.bölüm fragmanı yayında!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde neler yaşanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölüm fragmanı haber7.com'da.

GİRİŞ 10.05.2016 09:44 GÜNCELLEME 10.05.2016 09:44

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta 35. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlandığı günden bu yana ara vermeden izleyicisiyle buluşan dizi kısa bir sürede izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Dizi severlerden tam not alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölümde neler yaşanacak? Sevilen dizide bu hafta galeride patlayan bomba şok etkisi yaratacak. Esra ile yeni bir hayat kurmak isteyen İlyas'ın hayalleri kana bulanacak. İşte ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili detaylar.. 

2015 kış sezonunda ATV ekranlarında izleyicinin beğenisine sunulan dizi kısa zamanda dizi severlerin gönlünü fethetti. Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncu kadrosunda güçlü isimler yer yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: Oktay KaynarcaDeniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, SabinaToziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinurDaşdemir, Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar,Demet Sevim,Ece Hakim, Can Bartu, Buminhan Dedecan ve Yasemin Sakallıoğlu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölümüyle bugün izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35. BÖLÜM FRAGMANI 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 35.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK? 

Ailenin yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen dünyaya gelen bebekle beraber tam yeni umutlar yeşermeye başlamışken galeride patlayan bomba şok etkisi yaratır. Esra ile yeni bir hayat için yola çıkmaya hazırlanan İlyas'ın hayalleri kana bulanır. Diğer yandan olanlardan habersiz sonunda bebeğini kucağına almış olmanın mutluluğunu yaşayan Civciv ve öz çocuğunun ona baba dediğini duyamadan ömrünü geçirmeyi tercih etmiş fedakar dost Enişte de İlyas'la aynı sonun eşiğindedir. Ünal Kaplan'ın etrafındakiler için yazdığı kader en çok Hızır Çakırbeyli'yi etkiler. Dostun düşmanın birbirine karıştığı masada olayları çözmek hiç de kolay olmaz. Tüm bunların yanında ortaya çıkan sürpriz bir gönül meselesi de işlerin gidişatını etkileyecektir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 34.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ailenin acıları her geçen gün kat be kat artar. Bu kez en büyük acının sahibi Enişte ve Civciv olacaktır. Yeni bir umut için çıkılan yolda yaşanan feci kaza tüm aileyi yasa boğar. Yıllardır bir bebek sahibi olmak için bekleyen Ayşen'le, Teyzekızı Hatice'nin ayni arabada olması da felaketin boyutunu arttırır. Tükenmek bilmeyen belalar yine masumlardan yana kullanır tercihini.

Yaşanan her ne kadar kaza gibi görünse de Hızır Çakırbeyli bu işin peşini bırakmayacaktır. Nakliye işinde karşısına çıkacak tehditlerin belki de ilkidir bu. Özkan'ın masaya oturması, Fikret'in kardeşinin intikamını almak için ortaya çıkmasından sonra gerçekleşen bu olay şüphelerin onların üzerinde toplanmasına sebep olacaktır. Hızır'ın merak ettiği ise Ünal Kaplan'ın bu işin neresinde olduğudur. Nitekim kafasında bin bir tilkiyle gezen Ünal Kaplan her daim baş oyun kurucu olmuştur.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 35. bölümüyle 10 Mayıs salı akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor