Kurtlar Vadisi Pusu 295. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kurtlar Vadisi Pusu 295. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği dizi her perşembe saat 20.00'da izleyicisiyle buluşuyor. 12 Mayıs Perşembe günü ekranlara gelecek Kurtlar Vadisi Pusu 295. bölümde heyecan dorukta. Peki Kurtlar Vadisi 295. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 295. yeni bölümüyle ilgili detaylar..

GİRİŞ 10.05.2016 11:17 GÜNCELLEME 10.05.2016 11:17

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 295.bölümüyle 13 senedir her perşembe izleyicisine heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümle ilgili detaylara ve geçtiğimiz haftanın özetine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonunda yeni yüzler katarak rakipleri arasında fark yaratmayı başarmıştı. Sezonun başında Defne Samyeli, Ertan Saban ve Luran Ahmedi'yi oyuncu kadrosuna katan dizi izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. Kurtlar Vadisi Pusu başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi 12 Mayıs perşembe akşamı ekranlara gelecek. İşte merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 295. bölüm fragmanı.. 

KURTLAR VADİSİ PUSU 294. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz haftalarda Kurtlar Vadisi Pusu'da Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini istemişti..

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri istemişti.

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapmıştı. Peki Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Anadolu’nun Gölge’ye kurduğu tuzak işe yarayacak mı? Polat, parçaları birleştirip Anadolu’nun izini bulabilecek mi? Öte yandan Polat, kendini patlatmak üzere olan canlı bombayı durdurulabilecek mi? Gölge Lazkiye’den İstanbul’a uyuşturucu sevkiyatını kendi keşfettiği bir yol üzerinden yapmayı planlarken, Rusya’dan gelen sürpriz ne olacak? soruların yanıtı Kurtlar Vadisi Pusu 294. son bölümünde yanıt buldu.

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı. Polat Alemdar, Halil’den hücre evinin adresini isteyecek. Peki, Polat oraya vardığında nasıl bir manzarayla karşılaşacak?

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.

Kurtlar Vadisi Pusu, macera dolu 295.bölümüyle kendi günü ve kendi saatinde Kanal D'de ekranlara gelecek. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'