Sensiz Olmaz 42.bölüm izle (Kanal 7) 1 Haziran

1 Haziran çarşamba günü ekranlara gelecek Sensiz Olmaz 42.bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7'nin en sevilen dizisi Sensiz Olmaz 42.bölümü haber7.com.dan izleyebilirsiniz

Sensiz Olmaz 42.bölüm izle (Kanal 7) 1 Haziran
Sensiz Olmaz 42.bölüm izle (Kanal 7) 1 Haziran
GİRİŞ 01.06.2016 09:58 GÜNCELLEME 01.06.2016 09:58

Sensiz Olmaz (Rangrasiya) 42. bölüm fragmanı yayınlandı. Mayra ve Rudra arasında neler yaşanacak? Sensiz Olmaz 42. son bölümü ve fragmanı haber7.com'da.. Rudra ve Paro’nun büyüleyici aşk öyküsünün anlatıldığı dizinin son bölümünü izlemek için haberimizdeki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sensiz Olmaz 42. bölüm haber7.com'da.Cesaretini toplayan Mayra, Rudra’ya kendisini sevdiğini söylediğinde neler olacak?

SENSİZ OLMAZ 42.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz’da bugün, Mayra ile arkadaş olan Rudra ona kendisi hakkındaki düşüncelerini anlatır. Maithili’nin Rudra’yı evlendirme çabaları sonuç vermez. Diğer yandan Rudra, fidye almak için Mayra’yı kaçıran adamların planlarını bozar.  

SENSİZ OLMAZ 42.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Rudra, Mayra ile arasında yaşananlardan dolayı ondan özür diler ve kendisi ile arkadaş olmak istediğini söyler. Maithili, Rudra ile evlenmesi için Samrat’ın bir tanıdığını eve davet eder ancak hem Rudra hem de Dhruv bu evliliğe karşı çıkar. Eve sare satmak için gelen iki hırsız Mayra’nın varlıklı bir aileye sahip olduğunu anlayınca onu kaçırır ve yüklü miktarda fidye ister. Durumu haber alan Rudra, Mayra’yı kurtarmak için harekete geçer. Rudra’nın Mayra’yı kurtarmasının ardından ikili arasındaki bağ giderek kuvvetlenir. 

SENSİZ OLMAZ 42.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor