Vatan, Mustafa Mutlu'yu kovdu

Vatan gazetesi, 10 yılı aşkın süredir gazetede köşe yazarlığı yapan Mustafa Mutlu ile yollarını ayırdı. Mutlu, yazdığı köşe yazılarında muhafazakar kesim ve AK Parti Hükümeti'ne attığı iftiralarla büyük tepki alıyordu.

Vatan, Mustafa Mutlu'yu kovdu
Vatan, Mustafa Mutlu'yu kovdu
GİRİŞ 04.09.2013 12:42 GÜNCELLEME 04.09.2013 12:57

Gazetedeki köşesine veda eden Mutlu, ayrılığın ardından ilk açıklamasını Halk TV 'ye yaptı.

İşten atıldığı için mesleğine küsmeyeceğini belirten Mutlu, "Akşam üstü Vatan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Turgut Yuvacan aradı, bana tebligatı yaptı, benim de haberim oldu. Olay çok taze. Şu an plan program yapacak konumda değilim. Ben mesleğime ihanet ettiğim için değil, dik durduğum için kovuldum" açıklamasını yaptı.

Mustafa Mutlu son olarak 3 Eylül tarihinde Başbakan'ın Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut'un yaptığı kazayla ilgili bir yazı yazmış ve Bulut'u sert dille eleştirmişti.

YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyette yer bulur, tamda yakışır hani !. ................
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin paylaştı, beğeni yağdı: Okul bahçesinde "ey sevgili" coşkusu
Doğal gaz aboneliğinde yeni dönem! Milyonları ilgilendiriyor