Zaman Gazetesi'nde beddua istifası!

Gülen'in bedduası için 'yakışmadı' diyen Osman Turhan Zaman Gazetesi'inden istifa ettiğini açıkladı.

Zaman Gazetesi'nde beddua istifası!
Zaman Gazetesi'nde beddua istifası!
GİRİŞ 24.12.2013 13:01 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen'in bedduası için sosyal medyada "beddua yakışmadı" şeklinde yorum yapan çizer Osman Turhan, Zaman Gazetesi'nden istifa etti.

Osman Turhan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Zaman Gazetesi ile yollar ayrıldı. İstifa sebebim son günlerde yaşananlar hakkındaki fikir uyuşmazlığıdır. Hayırlısı olsun' dedi.

YORUMLAR 13
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın Muhammet Ali. ÇOK KOMİKSİN. Güleyim bari.... ''Osman TURHAN'ın ayrılma kararı ne kadar demokratik ise Hakan ŞÜKÜR'ün de ayrılması o kadar doğaldır. Bağımsız aday olsa seçilebilirdi aday olursa yine seçilir. Kendimizi kandırmayalım'' DİYE YAZMIŞSIN. Soruyorum. Sayın Osman TURHAN, Zaman gazetesine milletin oyuyla mı geldi? HAYIR. Peki Hakan Şükür Ne ile geldi? Milletin Ak partiye verilen oylarla geldi. Bağımsız girsin de görelim. Hatta bağımsıza gerek yok CEMMAAT parti KURSUN ordan girsinler görelim yüzde kaç alacak? Yıllardır Cemaatin klasik sözü ''biz siyaset yapmak isteseydik parti kurardık'' derler. Ben de PALAVRA DİYORUM. O kadar gücünüz var mı ki?? O kadar gücü olmadığını http://www.haber7.com/gazeteler/haber/1118650-tirajlar-cakildi-iste-tirajini-artiran-5-gazete haberine yaptığım yorumda açıkladım. CEMAAT kalabalık zannedilen 'azınlıktır'(az kişi)!
    Cevapla
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar kolay beddua edersen . halk bank in genel muduru 4.5 milyon dolar imamhatip ve balkan universitesi icin bagis diyor = fetullah 30 yil duruo simdi hirsizlar icin bedduaya baslayinca acaba bu operasyonlarla ilgilimi diye dusunmek bile abes - yani fetullah operasyonlardakileri hirsiz ilan edip beddua ediyor- bu durumda eger o para gercekten bagis ise fetullah cehennemliktir = Allah taksiratini affetsin de diyemiyecegim - 30 yildir fetullah cemaati derslerinde hep insanlara camur atmayin giybet yapmayin durum sizin gordugunuzden farkli olabilir giybet eden kendi musluman kardesinin etini yemis gibi olur denir - simdi fetullah elindeki butun delilleri aciklasin bu paranin rusvet oldugunu imam hatip ve universite icin bagis olmadigini kesin olarak ispat etsin yoksa giybet etmis iftira atmis olur
    Cevapla
  • hakan asil 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet TURAN ALKAN da istifa etmeli. Akpartiye her daim methiyeler düzen ahmet turan abinin de bu saçmalığa daha fazla göz yummadan ayrılmasını dilerim.
    Cevapla
  • veysel İnce 10 yıl önce Şikayet Et
    MUTLU HEMŞERİM TEBRİKLER.. Mersinin Mut ilçesi doğumlu hemşerimiz Osman TURHAN mutlular olarak sizi tebrik ediyoruz. gönlümüz seninle.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    Osman TURHAN'ın ayrılma kararı ne kadar demokratik ise. Hakan ŞÜKÜR'ün de ayrılması o kadar doğaldır. Bağımsız aday olsa seçilebilirdi aday olursa yine seçilir. Kendimizi kandırmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na: Hamas’a terör örgütü demek, Gazze’ye sırt dönmektir
Arkasına parkeden sürücüye sinirlenen sürücü öyle şeyler yaptı ki görenler şaşırdı kaldı