Gülay Göktürk'ün yeni adresi belli oldu

Bugün gazetesinden dün son yazısıyla ayrılan Gülay Göktürk'ün hangi gazetede yazacağı belli oldu.

Gülay Göktürk'ün yeni adresi belli oldu
Gülay Göktürk'ün yeni adresi belli oldu
GİRİŞ 11.09.2014 07:40 GÜNCELLEME 11.09.2014 08:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cemaat gazetesi Bugün'de AK Parti'yi savunanan yazılarıyla dikkat çeken Gülay Göktürk, dün bir veda yazısı yazarak 10 yıldır yazdığı gazetesini bıraktığını açıklamıştı.

Göktürk'ün yeni adresi Akşam gazetesi oldu. Daha önce de Zaman da cemaat karşıtı yazılar yazan Etyen Mahçupyan da gazeteden ayrılarak Akşam'ın kadrosuna katılmıştı.

YORUMLAR 4
  • zafer aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    O benim terapistimdir.. GÜLAY HANIM, 1998 - 2001 yıllarında, 28 şubatın ve ekonomik krizin bunalımlı günlerinde, televizyonların hayvan programlarıyla şaklabanlık yaptığı, insanların Türkiye'den kaçmaya çalıştığı , izlene bilecek tek televizyon kanalının KANAL 7 olduğu günlerde, Yüksek şahsiyeti , hanım efendiliği ve HAKKI savunan duruşuyla benim terapistim olmuş çok sevdiğim ve saygı duyduğum düşünce insanıdır. ALLAH yolunu açık etsin. Sağlıklı ve uzun ömürler versin de biz de yazılarını yine okuyalım
    Cevapla
  • İlk Nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgeldin ablacığım. Seni başörtüsüne özgürlük yazılarından beri takip ediyorum 2002 senesinden bu yana tanıyorum ben seni. Zaten o gazetede durabiliyor olmana şaşırıyordum. Hayırlı olsun iyi ki ayrıldın. Kalemine kuvvet.
    Cevapla
  • Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa gardaş . hasbunAllahu ve nimel vekil ne diyon sen mustafa çakır ALlah akıl fikir versin sana
    Cevapla
  • mustafa çakır 9 yıl önce Şikayet Et
    ablam,, bekliyorduk.. ablam, 26 temmuz cumartesi günkü İSTEDİĞİMİZ BU DEĞİLMİYDİ başlıklı yazını okuduğumda sana inanamadım.kudüsün ortasında israil askerlerine tek başına direnen bir filistinli MÜCAHİT gibiydin.yazını okuduktan hemen sonra Ahmet abimi aradım [TAŞGETİREN] oda bana hak verdi. latife olsun diye bugünde onun suyunu ısıtırlar,abi en kısa zamanda yanında olur dedim. oda bana hak verdi.eh tam 40 gün sonra,,,,,, ABLAM HOŞ GELDİN.sevgin bize yeter..hak edenin hakkını veren ablama saygılarımla,, çiniler diyarı KÜTAHYA dan Mustafa ÇAKIR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi