The Guardian Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdü

The Guardian, başyazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Türkiye'yi demokrasiyle uyumlu hale getirdi" ifadelerini kullandı.

The Guardian Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdü
The Guardian Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övdü
GİRİŞ 24.07.2016 17:29 GÜNCELLEME 24.07.2016 17:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bugün yayımlanan başyazıda Türkiye’nin coğrafi, kültürel ve zihnen eşsiz bir konumda olduğu belirtilirken, Erdoğan’ın AK Parti’nin iktidara gelmesinden bu yana Türkiye’yi ileri bir noktaya taşıdığı yorumu yapıldı.

"ERDOĞAN'A DİKTATÖR DEMEK APTALLIK OLUR"

Erdoğan’ın otoriterleşmesinin Gezi Parkı protestolarına yönelik polis müdahalesiyle başladığını yazan ve darbe girişiminin ardından başlatılan tasfiyeleri de ‘tehlikeli bir karşılık’ diye niteleyen gazete, "Yine de Erdoğan’a diktatör yaftası yapıştırmak ve Türkiye’nin başına gelen her şeyden onu sorumlu tutmak aptallık olur ve Batılı bir perspektiften bakıldığında zararlıdır" dedi.

"ERDOĞAN, TÜRKİYE'Yİ DEMOKRASİYLE UYUMLU HALE GETİRDİ"

Erdoğan’ın seçilmiş hükümetin seçilmiş cumhurbaşkanı olduğu ifade edilen başyazıda, Erdoğan’ın Türkiye’yi demokrasiyle uyumlu bir ülke haline getirdiği savunuldu: "Erdoğan, hayat standartlarında ve ekonomik refah konusunda büyük bir iyileşme sağladı. Bu, kendisine verilen desteği anlamamıza da yardım eden bir durum. Hatalarına ve yanlış hesaplarına rağmen, Erdoğan Türkiye’nin Suriye girdabına girmesini engelledi."

YORUMLAR 8
  • Bi Dost 7 yıl önce Şikayet Et
    Burak Turna'nın 1909 kitabını okumadan bu manşetlerin parantez arası okumaları yapılamaz. Guardian 100 yıl önce abdğlhamit için de zaman zaman benzer şeyler yazıyordu o kitapta belgeleriyle anlatılıyor.
    Cevapla
  • Liyakat 7 yıl önce Şikayet Et
    bir yandan överler bir yandan yeni plan yaparlar bizde liyakat sahibi insanlarla zeki insalarla bu planları bozabiliriz. Yalvarıyorum liyakat! Allah'ın emri işi ehline vermek. Allah'ın farzı. Namaz gibi oruç gibi farz. Kesinlikle affı yok torpilin!
    Cevapla
  • lazim degil 7 yıl önce Şikayet Et
    e peki can dündar da ayni gazeteye seref yoksunlugunu sergileyecek yazisini sunuyor.. bu ne bicim istir
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayert
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Amerika terörist yuvasi. Tabiki gülen alcagini türkiyeye vermez. Amerika dünya düsmani. Bunu herkes biliyor artik hersey ortada...teröristler olmassa kime silah satcaklar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi