İsviçre'nin Blick gazetesinden haddini aşan çağrı

Blick gazetesi Türkçe manşet atarak 16 Nisan’da yapılacak referandumda hayır denilmesi çağrısında bulundu.

İsviçre'nin Blick gazetesinden haddini aşan çağrı
İsviçre'nin Blick gazetesinden haddini aşan çağrı
GİRİŞ 13.03.2017 08:01 GÜNCELLEME 13.03.2017 08:02
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

İsviçre’nin ulusal yayın yapan bulvar Gazetesi Blick, manşetten İsviçre’de yaşayan Türk Vatandaşlarına hem Türkçe  hem Almanca seslendi.                     

Blick Gazetesi, “Erdoğan'ın diktatörlüğüne Hayı oyu kullanın” çağrısında “İsviçrede yaşayan bütün Türkleri 16 Nisanda HAYIR oyu kullanmaya davet ediyoruz.” dedi. 

ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI TESCİLLİ

İsviçre'nin Blick gazetesi, geçen yıl mayıs ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Dünya İnsani Zirvesi'nin kapanışında yaptığı konuşmayı Avrupa'ya tehdit olarak değerlendirerek manşetten yayınladı.

Blick gazetesi, manşetten verdiği haberde "Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki anlaşmazlık tırmanıyor. Erdoğan, Türklerin Avrupa'ya vizesiz alınmaması halinde, Avrupa Birliği'ni yapılan anlaşmanın iptaliyle tehdit ediyor" diye yazdı.

YORUMLAR 118
  • Cantürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Karşılarında el pençe divan duran bir cumhurbaşkanı istiyor bunlar, Tayyip Erdoğan boyun egmedigi için diktator ilan ediyorlar. Gidip kendilerine baksın, birçoğu krallıkla prenslikle yönetiliyorlar.
    Cevapla
  • Gezgin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafir hayır çıkması için Türkçe manşet atiyorsa EVET demek vaciptir.
    Cevapla
  • adalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Avupa'da 1683'teki Türk korkusu nuksetti. Ama korkunuz olmaya devam edeceğiz. Gerçek kimliğini göreceksiniz Türk milletinin. Büyümesine engel olamayacaksınız
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    tüm haçlılarla savaşalım
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı ordusu + Faşistler + Nazi kalıntıları + bilinen ve henüz bilinmeyen terör örgütleri, iyi yaptığını zanneden (Erdoğan düşmanlığı ) ve kuyruk acısı olanlar birlik olmuşlar. Hağyığrrr diyorlar. Ben onlardan olmam... Ben Müslüman TÜRK'üm. Mesele Erdoğan meselesi değil hala anlamadınız mı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı