Cumhuriyet gazetesinden skandal 15 Temmuz haberi

Yöneticileri ve çalışanları FETÖ'den tutuklu olan ve eski genel yayın yönetmeni vatan hainliğinden yargılanan Cumhuriyet gazetesi 15 Temmuz hakkında skandal bir habere imza attı.

Cumhuriyet gazetesinden skandal 15 Temmuz haberi
Cumhuriyet gazetesinden skandal 15 Temmuz haberi
GİRİŞ 26.06.2017 11:00 GÜNCELLEME 26.06.2017 11:07
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Yöneticileri ve çalışanları FETÖ'den tutuklu olan ve eski genel yayın yönetmeni vatan hainliğinden yargılanan Cumhuriyet gazetesi yine FETÖ'ye tam destek veren ve 15 Temmuz ruhuna hakaret eden bir haber yayımladı. 

'Gencecik zihinlere 15 Temmuz istismarı' başlığıyla verilen haberde 15 Temmuz ruhunun yaşatılmasını istemeyen gazete aynı zamanda teröristbaşı Gülen'e de sahip çıktı.

İŞTE O SKANDAL HABERDEN GÖRSELLER

 

 

YORUMLAR 52
  • Analizci 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı sosyalist komünist cemaat destekli yalan ve iftiralar
    Cevapla
  • Cengiz Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain gazeteye ne zaman kayyum atanacak?Terör örgütü bülteni olduğu açıkça belli.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinde çayım kahkaha atarak bacak bacak üstüne atıp oturuyorum. Bu ülkedeki kâfir haberciler okullarda mescid açılmasına,evrim teorisinin mufredattan çıkarılmasına vb meselelere catliyor patlıyorya keyfimden havalara uçuyorum.. bugunleride gördük elhamdülillah..
    Cevapla
  • hak hukuk 6 yıl önce Şikayet Et
    zorunuzami gitti
    Cevapla
  • dogrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzdan daha önemli bir hadise var mı yakin tarihimizde bize en fazla etkisi olan. 15 temmuz sinsi bir saldırıdır. abd saldirmistir. bunun gençlere iyice öğretilmesi gerekir. cumhuriyet hürriyet sozcu vb vatan hainleri elbette gider abd yandasligina devam eder. onların cani cehenneme. biz kendi işimize bakalım. 15 temmuz çok hayırlı sonuçları olan bir vakadir, Rabbime sonsuz şükürler olsun, elhamdülillah. 15 temmuz gerceklesmese gençlik uyumaya devam edecekti, artik herşey gün gibi açık ve net, hala uyuyan varsa onlara da yazıklar olsun, bizim onlara ihtiyacımız yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!