'Şehit Eren' için mide bulandıran manşet!

CHP'nin Yurt gazetesi, Maçka'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'e iftira atan mide bulandıran bir haber hazırladı.

'Şehit Eren' için mide bulandıran manşet!
'Şehit Eren' için mide bulandıran manşet!
GİRİŞ 16.08.2017 14:23 GÜNCELLEME 16.08.2017 14:23
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

80 milyonun "iyi ki varsın" dediği şehit Eren Bülbül'ü önce 'ölü' ilan ettiler. Sonra da alçak bir manşetle ''para için öldüğü'' algısını oluşturmaya çalıştılar. 

Trabzon Maçka'da terör örgütü PKK, tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül için, CHP'nin gazetesi Yurt'tan hayasızca bir iftira kampanyası başlatıldı.

Köy muhtarı Nurettin Reis'in skandal dolu açıklamasını manşetine 'Eren para için mi öldü?' başlığıyla taşıyan Yurt gazetesine, kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüdü. Terör örgütleriyle yol yürüyen, teröristlere adalet arayan CHP zihniyetinin, vatan için şehit düşenlere attıkları bu çirkin iftira şehit ailelerinin yüreklerini yaktı.  

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Yurt gazetesi PKK'yı aklamak için, şehit düşen gençlere iftira atacak kadar ihanette sınır tanımadı. Terör örgütlerine yaranmak için yaptıkları bu mide bulandıran habere sosyal medyada sert tepki gösterildi. CHP ve onun tetikçiliğini yapan provokatif medyanın, Suriye'de binlerce bebeği katleden Esed'e açıkça destek vermişti.

AĞABEYİ EREN'İ ANLATMIŞTI

Şehit Eren'in ağabeyi Arif Bülbül, "Eren televizyonda çatışma haberlerini izlediğinde, şehit olduğunda çok üzülür ve kızardı, 'ben de askere gideceğim ve şehit olacağım.' derdi. Gerçekten de oldu" diyerek Eren'in her fırsatta şehit olma isteğini dile getirmişti. 

YORUMLAR 73
  • baybars 6 yıl önce Şikayet Et
    songulen iyi guler allahın izniyle chp nin de isi bitcek son kozlarini kullanıyo
    Cevapla
  • Mustafa EROĞLU 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıllandıkları zaman doğruyu yazacaklar. Eren İmam-Hatipli idi. Yaşasın yalancılar, fitneciler, milletine sırt çevirenler için CEHENNEM
    Cevapla
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp bitmetse terör bitmez, terör destekçisi chp.
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık hiç şüpe yok chp=hdp=abd=israil daha ne diyim.Bu nasıl bir zihniyet....
    Cevapla
  • Kayserli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bagisiz halk gazetesiymis?? ulan Hurriyet gazetesindede, "' Turkiye Turklerindir"' yazisiyla milleti 90 yil DISA bagimla halde yasattiniz, somurdunuz, Cumhuriyet gazetesi de ayni elden yonetiliyor, artik biteceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!