Kadın göz göre göre 5. kattan böyle düştü

Ankara'da güzellik salonunda çalışan bir kadın 5. kattaki evin balkonundan bir alt kattaki balkona inmek isterken düştü. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 25.04.2013 15:49 GÜNCELLEME 25.04.2013 16:13
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Çankaya Esat Caddesi'nde Aysun D., oturduğu binanın 5. kat balkonundaki korkuluklardan sarkıp, alt katın balkonuna inmek istedi. Kadını bu halde gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye bildirdi.

İtfaiye erleri, kadının demirlerden tutarak aşağıya sarktığı balkonun altına branda açtı. Polisler de kadına yardımcı olmak için bina içerisinden yukarı çıktı. Ancak, kapı kilitli olduğu için içeriye girilemedi. Bir süre balkonda bekleyen kadın itfaiyenin açtığı brandayı görünce daha sonra ön taraftaki balkona geçti. Balkonun demirlerini aşıp aşağıya sarkan kadın, alt kattaki balkona inmeye çalıştı. Bir süre balkon demirlerinde asılı duran kadın vücudunu taşıyamayınca kendisini boşluğa bıraktı. Açılan branda yerine binanın altındaki markete ait patates tezgahının üzerine düşen kadın ağır yaralandı.

İlk müdahalesi sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan kadın daha sonra ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yaşananları izleyen çevredeki vatandaşlar ise itfaiye ve polis ekiplerine gerekli önlemi almadığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Ekiplerle, vatandaşlar arasında uzun süreli tartışma yaşandı. Bazı kadınların ağladığı gözlendi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 20
  • ebu fikr 11 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın niye atlamış?. Atlamasını gerektirecek hiçbir sebeb yok. Yangın, birisinin tehdidi... branda açılan yerede atlamıyor. Cidden bu ne iş bande anlamadım. Şimdi durduk yere görevlileri suçlarlar
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 11 yıl önce Şikayet Et
    haber7nin haberciliği. gerçekten de haberciliğiniz yerlerde sürünüyor... siz en iyisi iktidar lehine haber yapmaya devam edin...
    Cevapla
  • orhan ateşçelik 11 yıl önce Şikayet Et
    .... bakıyorum da bazıları görevlileri suçluyor. merak ediyorum da hanginiz çilingir gelip de kapıyı açana kadar orda asılı kalabilecek gücü gösterirsiniz. laf olsun torba dolsun mantığıyla yorum yapmayın.
    Cevapla
  • muhammet 11 yıl önce Şikayet Et
    o kapı banka kasa kapısımı. valla ben olsam o kapıyı paramparça eder açardım. belli ki kadının kafa bir milyon. balyozla kır parçala kapıyı bir hayat kurtar. aşağıda bekle düşsün armut gibi.
    Cevapla
  • kuant quazar 11 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaydanda haberdende birsey anladiysam arap olayim. Ya bu nasil bir olaydir. Acaba bir drama filmimi cekiyorlardi :))) Tovbe yarabbim yangin yok, intihar yok ama ortada garip oglu garip bir durum var. Icerde kiiltli kaldiysan bekle elbet acilacak o kapi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor