Necdet Özel Patriot'ların konuşlandığı kışlada

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlarıyla birlikte, K.maraş Gazi Kışlası'nda incelemelerde bulundu.

Necdet Özel Patriot'ların konuşlandığı kışlada
Necdet Özel Patriot'ların konuşlandığı kışlada
GİRİŞ 15.03.2013 11:25 GÜNCELLEME 02.09.2015 11:12

Orgeneral Özel, Kahara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten'i taşıyan helikopter, saat 08.55'te 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığı'na ait Gazi Kışlası'na iniş yaptı. Orgeneral Özel, kışlada Patriotların konuşlandırıldığı bölgelerde incelemeler yaparak, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Özel, daha sonra Orduevi'ne geçerek bir süre burada dinlendi. Orduevi bahçesindeki kamelyada çay içen Orgeneral Özel, burada Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve İl Emniyet Müdürü Metin Aşık ile bir süre sohbet etti. Bu arada Özel'in gelişi esnasında kışla ve orduevi çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Özel, buradaki görüşmenin ardından tekrar Gazi Kışlası'na dönüş yaptı. Tören mangasını selamlayan Özel, Orgeneral Kıvrıkoğlu ve Orgeneral Erten ile aynı helikoptere bindi. 2 Skorsky helikopterin de eşlik ettiği Özel'in helikopteri 10.20'de Kahramanmaraş'tan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi