Akil İnsanlar listesindeki fire isimler

Barış sürecini kamuoyuna anlatacak 63 isim belirlenirken ismi akil insanlar listesinde yer alan Vedat Ahsen Coşar ve Erol Ekici süreçte yer alamayacaklarını açıkladı. İki ünlü gazetecisi ise teklifi geri çevirdi.

Akil İnsanlar listesindeki fire isimler
Akil İnsanlar listesindeki fire isimler
GİRİŞ 03.04.2013 17:21 GÜNCELLEME 03.04.2013 17:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hükümetin barış sürecinde görev verdiği Akil İnsanlar Komisyonu'nda yer alan 63 ismi açıkladı. Listede ismi yer alan Vedat Ahsen Coşar ve Erol Ekici, süreçte yer almayacaklarını söylediler.

Akil İnsanlar Listesi için davet edilen gazeteciler Mehmet Barlas ve Taha Akyol ise muaf tutulmalarını talep etmeleri üzerine listeye isimleri girmedi.

Bir açıklama da Koncuk'tan geldi. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kendisine davet gelmesine karşın Akil İnsanlar Heyeti'nde yer almak istemediğini açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • osman_kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    ah ülkem vah ülkem ne hallere düşdün. orhan gencebay da dağ çıkıp pkk lılara bir teselli ver söylesin .... ülkede sorun yokken sorun yaratınız yazık ediyorsunuz bu vatana ....
    Cevapla
  • ali çetiz 11 yıl önce Şikayet Et
    aklı sakil (bazıları müstesna). keşke ülkücü birisi de olsaydı gerçi girmezlerdi ama yada bir şehit yakını bu akıllerden şehit vaya gazi yakını olan varmıdır acaba? dağda veya şehirde polis veya asker tarafından eks yapılan yakını olan var gibi de
    Cevapla
  • Ramazan YÜKSEL 11 yıl önce Şikayet Et
    Söz Ola Kese Savaşı, Söz Ola Kestire Başı. Yunus Emreyi anmadan geçemeyeceğim. Ülkede barış ve huzur adına söyleyecek sözü bulunmayanların akîl heyetinde ne işi var ? Asrın en şerefli ve onurlu işidir bu!
    Cevapla
  • ömer mer 11 yıl önce Şikayet Et
    Bİr akil bin askere bedel. Eğer bu akillerin arasında bir akıllı varsa, bir tek akıllı, işte o adaleti salık verip suçluların cezalandırılmasını destekler ve ona göre hareket eder, ona göre söz söyler. Yoksa hainlerin kaçakçıların insan ve hayvan katillerinin serbest kalması için laf edecekse aklı batsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
H.K.G. davasında sürpriz gelişme... O avukat azledildi