Emniyeti alarma geçiren bilgi

AK Parti Genel Merkezi'ne LAW, Adalet Bakanlığı'na el bombalı saldırı gerçekleştiren DHKP-C'li teröristleri arayan polis canlı bomba alarmına geçti.

Emniyeti alarma geçiren bilgi
Emniyeti alarma geçiren bilgi
GİRİŞ 05.04.2013 12:04 GÜNCELLEME 05.04.2013 12:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) hazırladığı 104 kişilik DHKP-C listesinde 'aranıyor' gözüken Özgül E'nin canlı bomba olarak Ankara ve İstanbul'da eylem arayışında olduğu tespit edildi.

Kamil Elibol'un haberine göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, Özgül E'nin ABD Büyükelçiliği'ne intihar saldırısı düzenleyen Ecevit Şanlı gibi canlı bomba eylemi gerçekleştireceğini belirledi. Ankara ve İstanbul valilikleri olası canlı bomba eylemine karşı uyarıldı. Özgül E'nin Ankara ve İstanbul'daki ABD ve İsrail diplomatik misyonları, Adalet Bakanlığı ve emniyete ait tesisleri hedef aldığı rapor edildi.

Özgül E'nin bir süre Yunanistan'da eğitim gördüğü ve illegal yollardan Türkiye'ye girdiği kaydedildi. İstihbarat raporunda, DHKP-C'nin 30 Mart-17 Nisan tarihleri arasında kuruluş ve devrim şehitleri haftası nedeniyle eylem hazırlığında olduğuna dikkat çekildi.

KAYNAK: BUGÜN GAZETESİ
YORUMLAR 1
  • mustafa demirdelen 11 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan engellenmeli.. daha ne bekliyorsunuz yunanista'a dhkpc konusunda ciddi olduğunuzu göstermek için yunanistan sınırına tankları dizin bakalım yunanistanda dhkpc üssü kalıyor mu yoksa bunun başka bir çözümü olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı