Taksim Gezi Parkı'nın etrafı kapatılıyor

Taksim Gezi Parkı'ndaki çalışmaları engellemek için eylem yapan grupların parka girişini önlemek amacıyla parkın etrafı bariyerlerle kapatılıyor. Çalışmaları engellemek isteyen gruplara polis zaman zaman müdahale ediyor.

Taksim Gezi Parkı'nın etrafı kapatılıyor
Taksim Gezi Parkı'nın etrafı kapatılıyor
GİRİŞ 31.05.2013 09:14 GÜNCELLEME 31.05.2013 09:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı'nda günlerdir devam eden gerginlik gece ve sabah saatlerinde de devam etti. Çalışmaları engellemeye çalışan gruplara polis müdahale etti. Polisle eylemciler arasında sık sık kovalamaca yaşandı. Polis, grupları dağıtmak için tazyikli su kullandı.

Çalışmaları durdurmaya çalışan grupların Gezi Parkı'na girmesini engellemek için parkın etrafına sabah saatlerinden itibaren bariyer çekilmeye başladı. Polis, basın mensupları dahil kimsenin parkın içerisine girmesine izin vermiyor. Parka giremeyen yaklaşık 20 kişilik grup Mete Caddesi'nde oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı. Çevik kuvvetin gelmesiyle grup yolu trafiğe açtı.

Bariyerleme çalışmaları devam ederken polisle eylemciler arasındaki gerginlik de sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 3
  • erhan şeker 10 yıl önce Şikayet Et
    ???. Bu insanların işi gücü yokmu allah akıl fikir ihsan eylesin
    Cevapla
  • fırtına 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR BOŞ İŞLER KİMSEYİ KANDIRAMAZSINIZ.... CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de, Özgürlük Parkı’nda ağaç katliamı yapmış, parkta yeşil alanlar üzerine anfitiyatro ve buz pateni yapmak için beton dökmüştü. 1997 yılında Özgürlük Parkı’nda 4.000 m2 alanda ağaç katliamı yaparak anfitiyatro yapılmış, 2005 yılında ise ağaçları katlederek 350 m2’lik buz pisti inşa edildi. Sarıyer Rumelifeneri ve Maltepe Başıbüyük köyü Kayışdağı’nda inşaa edilen üniversiteler de, orman katliamı yapılarak inşaa edildi. Bu durum gösteriyor ki,asıl amaç AĞAÇ SEVGİSİ değil iktidara karşı içlerindeki zehiri akıtmaktır. Bu oyuna TEMA'da gelmektedir...
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey protestocular. İşi inada bindirdiniz, kaybedeceksiniz. AKP nefretiniz gözlerinizi öylesine kör etmiş ki kendiniz çalıyor kendiniz söylüyorsunuz. Bu kemalist duruşunuz ne kadar istesek de bizleri sizin yanınızda saf tutmaktan alıkoyuyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü