CHP'li vekillerinde aralarında olduğu gruba müdahale

Taksim Gezi Parkı'nda sabah yapılan müdahalenin ardından aralarında Gürsel Tekin, İlhan Cihaner, Melda Okur'un da yer aldığı grup polisin müdahalesiyle karşılaştı.

CHP'li vekillerinde aralarında olduğu gruba müdahale
CHP'li vekillerinde aralarında olduğu gruba müdahale
GİRİŞ 31.05.2013 10:54 GÜNCELLEME 31.05.2013 10:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP milletvekilleri ve beraberlerindeki grup, saat 10.00'da Divan Otel önünde biraraya geldi. Basın açıklaması yapan grup daha sonra bariyerlerle kapatılan Gezi Parkı'na doğru yöneldi. Polis, Gezi Parkı'na girmek isteyen gruba gaz bombasıyla müdahale etti. Müdahale sırasında grup biranda dağıldı. Gazdan milletvekillerinin de etkilendiği görüldü.

Gezi Parkı içindeki kafeyi boşaltmak isteyen polislerle CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İlhan Cihaner tartıştı. Kafeden çıkmak isteyen CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, yapılan uygulamanın yasadışı olduğunu söyleyerek çevik kuvvet şube müdürüyle tartıştı.CHP Milletvekili Melda Onur da bir polis müdürüne 'insanları içeriye sokmuyorsunuz, elinizde bir belge var mı' diye sorunca Polis müdürü, 'vali beyin emri var' diye cevap verdi.

Parkın girişinde oturmakta direnen bazı göstericiler de çevik kuvvetin müdahalesiyle kaldırıldı. Çevik kuvvet polisleri fotoğraf çeken basın mensuplarına da müdahale etti. İl müdahaleden sonra çevik kuvvet polislerinin yorgunlukları objektiflere böyle yansıdı. Gezi parkının etrafı polis bariyerleriyle kapatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • naim sorguc 10 yıl önce Şikayet Et
    adamlık. gürsel tekin her fırsatta birileri istifaya çağırıyorsun ya bu projeye senin partinin meclis üyeleri de evet dedi. şimdi gerekeni yap bence
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    chp liler dikkat edin ve son donemlerde olanlari izleyin. chp kapasite olarak akp ile yarisamiyacagini anlamislar gibi baktilar ki chp lilerin hayalini bile kuramiyacagi seyleri akp 2 3 yilda yapip bitiriyor chp daha dusunur iken akp olayi bitirip yenisine geciyor ve bu projeler o denli cogaldi ki ne yapalim da onunu keselim bunlari yavaslatalim i dusunur oldular eskiden anayasa mahkemesi var idi akp baraj der mahkemeye yol der mahkemeye bunlari biliyoruz neyse bisey yapmali dendi ve artik acik acik akp nin projelerini ellerinde kalan 3 5 secmenleri ile engellemeye calisiyolar ustelik bu parkin yikim kararinda chp li meclis uyelerinin de imzasi var iken
    Cevapla
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    halkı galayana getirmek isteyen cehapeliler. utanın,bir partisiniz ve milletvekilisiniz,bu ülke hayrına bir tane projeniz var mı?yazıklar olsun size.
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Tweet de Yazmışlar. Amaç gezi parkı değilmiş, doğru amaçları, kavga gürültü kargaşa. Hizmet düşmanlığı.
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    öz urfa lı. türkiyenin tek sorunu var gezi parkı bu chp ye biri dur desin artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!