Tazyikli su eylemciyi metrelerce öteye fırlattı

Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesini önlemek için eylem yapan gruba polis tazyikli su ile müdahale etti.

Tazyikli su eylemciyi metrelerce öteye fırlattı
Tazyikli su eylemciyi metrelerce öteye fırlattı
GİRİŞ 31.05.2013 11:54 GÜNCELLEME 31.05.2013 16:19
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Müdahaleler sırasında eylemciler TOMA aracının önüne geçerken, bir eylemci polisin sıktığı tazyikli suyun etkisiyle yerde sürüklendi. 

Taksim Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesini önlemek için günlerdir nöbet tutan eylemcilere bu sabah yeniden müdahale edildi. Gezi Parkı'nda başlayan olaylar, İstiklal Caddesi girişine kadar sıçrarken, polis eylemcileri dağıtmak için tazyikli su kullandı.

Bu sırada eylemciler TOMA aracının önüne geçerek polislere tepki gösterdi. Bu sırada bir eylemci, polisin sıktığı tazyikli suyun etkisiyle yerde sürüklendi. Öte yandan bazı eylemciler, ellerindeki taşla TOMA aracının aynalarını kırmaya çalıştı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 93
  • kenan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    POLİSİMİZE ALLAH SABIR VERSİN. allah polisimize sabır versin polisimiz daha fazla güç kullanması gerek bu kendini bilmez bölücülere karşı, istihbarak birimlerimiz bu olayların arkasındakilweri bulup yargı önüne çıkarması gerek acilen
    Cevapla
  • zeki alperen 10 yıl önce Şikayet Et
    SERSERİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL..!. O suyu sıkan polisin ellerine sağlık. Hakketmişti. DJ'miş. Ne olursa olsun, polise mukavemet gösterme onun aracını medya önünde özellikle tekmelemeye hakkı yok. Bu ahlaksızlıktan başka bir şey değil. Her seyredişimizde gülmekten kendimizi alamadık. Kahraman Polisimizi burada da tebrik ederiz. Bu gerici hainlerle mücadeleye durmak yok yola devam!
    Cevapla
  • Yassı Kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    Tazyikli su.... beni fırlatamaz.Çünkü ben evimde rahat oturuyorum.Onun bunun gazına gelip polisin gazıyla boğulmuyorum.Beğenmediğim adama da dersini sandıkta veririm.
    Cevapla
  • Samet Ergül 10 yıl önce Şikayet Et
    zafer başak. bu ülkede yargı var mahkemeler var eğer birşeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsan gidersin mahkemelere başvuruda bulunursun. Her yanlış olduğunu düşündüğün konu için eylem yaparsak polisi taşlarsak, girmeyin denilen yerlere girersek yasal olmayan yollara başvurursak polis karşına dikilmeli ve gerekeni yapmalıdır aksi takdirde ne sen nede ben sokağa çıkamayız. Bu ülke zamanında onuda yaşadı ve yine o günleri özleyen insanlar başrolde bunlar chp, disk, bdp (pkk) park falan bahane bunların ülkede sağlanan istikrarı gölgeleme, hükümeti sözde aciz gösterme planları, ama şunun farkında değiller daha doğrusu fark edememişler, 2002 den bu yana ak parti dışında söz sahibi olabilen bir parti kalmadı, her seçimde halkımız tokat gibi cevap veriyor ee bunlarda bu yüzden farklı amaçlar peşindeler ;)
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    video da görünüyor. suya karşı dururum der bibi hali vardı .. ne oldu, içi boş agaç gibi uçtu gitti.! bence oh oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!