Bir gösterici TOMA'nın altına girdi

Taksim'e giren polis ekiplerini engellemek isteyen bir eylemci TOMA aracının altına girdi.

GİRİŞ 11.06.2013 09:22 GÜNCELLEME 11.06.2013 09:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, Taksim Meydanı'na girdi.

Polis sürekli olarak "Hiçbir şekilde Gezi Parkına Müdahale Yapılmayacak. Amacımız anıt çevresine düzenleme yapmaktır" şeklinde anons yaptı. Ekiplerin Gezi Parkı'na müdahale etmediği, sadece meydandaki kontrolü sağladığı görüldü. Gümüşsuyu'nda eylemcilerle karşılaşan polisler, biber gazı ve plastik mermi kullanarak barikatları aştı. Eylemcilerden bir kişi TOMA aracının altına girerek müdahaleyi engellemek istedi. Şahıs polisin müdahalesiyle arcın altından çıkartıldı.

YORUMLAR 5
  • VELİ ABİ 10 yıl önce Şikayet Et
    ARTİS.... artisss...
    Cevapla
  • ahmet tepe 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖZ URFALI. taksim şow alanına hoş geldiniz marjinal örgütler (çapulcular ) tamsimde cirit atıyor..
    Cevapla
  • ali özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    pkk kalleşleri asker vururken bunlar neredeydi. p k k hainleri Aziz Mehmetçiklerimizi yaralarkende böyle siper olsaydınızya askere, Arasa ve arazi açmak için yangın çıkaran godamanların kapılarında böyle oturma eylemi yapsaydınızda o zaman alnınızdan öpseydim, ne bu şimdi gezi parkı eylemi diyorlar yakmadık yıkmadık yer bırakmadılar, o kadar yeşili çok seviyorlarsa hepsi birden ağaç diksinde göreyim bunların çevreciliklerini ve çevreye verdikleri zararı tazmin etsinler madem bunların amacı gezi parkı ve yeşil aynı zamanda çevreyse :)) ama aslı amçları yakıp yıkmak kaos oluşturmak, dış güçlerin ekmeğine yağ sürmek
    Cevapla
  • birisi 10 yıl önce Şikayet Et
    çaresizlik... hakkını insan gibi arayamayanların sonu budur işte,anladıkları dilden konuşulacak inş kendini bilmezlerle.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    toma'nın altında ne arıyor ?. delinin biri tomanın altına girip beni eziyorlar derse şaşırmayın, bunlar herşeyi yapmaya hazırlar .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar