Akil Adamlar toplantısında hastaneye kaldırıldı

Akil Adamlar toplantısı sırasında rahatsızlanan gazeteci Fehmi Koru, hastaneye kaldırıldı.

Akil Adamlar toplantısında hastaneye kaldırıldı
Akil Adamlar toplantısında hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 26.06.2013 18:40 GÜNCELLEME 26.06.2013 18:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı Dolmabahçe'deki toplantı sırasında rahatsızlanan Koru'ya ilk müdahale Başbakan Erdoğan'ın doktoru Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl tarafından yapıldı.

Koru, özel ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisinde müdahale edilen Koru'nun gribal enfeksiyona bağlı tansiyon yükselmesi rahatsızlığı olduğu tespit edildi.

Tedavisi devam eden Koru, geceyi hastanede geçirecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • hasan esat ışık 10 yıl önce Şikayet Et
    sy koruya bir soru. kendisine bir soru sormak isterim bildenberg toplantıları hakkında hep tepki yazısı yazarken kendisini davet ettiler ve o günden sonra sy koru nedense artık onlar hakkında yazmıyor neden tehditmi aldı yoksa bazı imkanları önünemi serdiler sus payı merak ediyorum ve o tarihlerde biyıklarınıda kesti soru budur..bunu ben düşünürken bir ögretim üyesi doç dr un agzından deşifre programında duydum tavafuk..
    Cevapla
  • maarif71 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok Şaşırtıcı Doğrusu.. Ilıcakvari bir tutum içine girdiğini sezinlediğim Koru'nun tam da toplantı saatinde rahatsızlanması çok şaşırtıcı geldi bana.Olaylara hep şüpheci pencereden bakmak yalnızaca Koru'nun hakkı değil ya!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!