Annesinin cenazesine kelepçeli katıldı

Sakarya'nın Pamukova İlçesi'nde kamyonetin ağaca çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 kadın isçiden 39 yaşındaki Serpil Avcı'nın cenazesine cezaevinde bulunan oğlu Kadir Avcı da alınan izinle katıldı. Kadir Avcı'nın ellerinin kelepçeli olduğu görüldü.

Annesinin cenazesine kelepçeli katıldı
Annesinin cenazesine kelepçeli katıldı
GİRİŞ 03.10.2013 18:08 GÜNCELLEME 03.10.2013 18:08

Pamukova ilçesindeki kazada yaşamlarını yitiren 8 kadın işçinin cenazeleri adli işlemler sonrasında ailelerine teslim edildi. Kazada yaşamını yitiren Serpil Avcı'nın cenazesine, karıştığı bir suçtan dolayı cezaevinde bulunan oğlu Kadir Avcı'nın katılması için Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alındı. Kadir Avcı, cezaevi aracıyla cenaze namazının kılınacağı Pamukova'ya getirildi. Jandarmanın sıkı güvenlik önlemleri altında elleri kelepçeli olarak camiye getirilen Kadir Avcı, cenaze boyunca gözyaşı döktü. Sivil giyimli jandarmalar arasında annesinin cenazesine katılan Kadir Avcı, cenaze aracının arkasından mezarlığa kadar götürüldü. Avcı defin işlemi sonrası cezaevi aracı ile tekrar cezaevine götürüldü.

8 KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada yaşamını yitiren iki çocuk annesi Emine Çöl'ün cenazesi de İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından eşi Mehmet Çöl'e teslim edildi. Emine Çöl' cenazesi de Pamukova Muradiye Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları içinde toprağa verildi. Aynı kazada yaralanan kızı Sedef Çöl, tedavisi devam ettiği için cenazeye katılamadı. Kazada yaşamını yitiren diğer 6 kadın isçinin cenazeleri de Pamukova ve Geyve'de toprağa ayrı mahallelerde kılınan cenaze namazların ardından toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Osimhen için Napoli'ye ilk resmi teklif yapıldı! Galatasaray devreye girdi
Polis sayısının en fazla olduğu ülke belli oldu! İşte Türkiye'nin sıralaması