Erdoğan'ın D.bakır'daki hediyesi hazır

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "çözüm sürecini taçlandırmak istiyoruz" dediği Diyarbakır'ı ziyaretinde eşi Emine Erdoğan ile resminin yer aldığı kente özgü geleneksel el sanatı bakır portre tablo hediye edilecek.

Erdoğan'ın D.bakır'daki hediyesi hazır
Erdoğan'ın D.bakır'daki hediyesi hazır
GİRİŞ 15.11.2013 16:07 GÜNCELLEME 19.11.2013 09:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Bakır tablo, AK Parti İl Başkanlığınca verilen sipariş üzerine bir bakır firması tarafından bir ayda hazırlandı, 10 kilogram ağırlığında 1 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde...

Başbakan Erdoğan'ın yarın başlayacak ve 2 gün sürecek programı için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğü Diyarbakır'da, Başbakana takdim edilecek hediye de hazırlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • cel cel 10 yıl önce Şikayet Et
    kemal sancar. yaw ne alaka kardeş ne aposu ne başkenti. asıl sorun şu gerçekten kanın akmasını isteyen bazı kesimlerin süreci tıkatma eyleminde olmalarıdır. biraz daha sağduyulu olalım. görelim ne olacak. gerçektende çok abartıyoruz. vatan millet elden gitti meselesi oldu abartmayalım abartmayalımmm lütfennn
    Cevapla
  • kemal sancar 10 yıl önce Şikayet Et
    GÖZÜMÜZ AYDIN. Sayın başbakanımız acaba hangi ülkeye gidiyor,bu ziyaretinden şu anlaşılıyor ki,TC bölündü neden Ankara'da konuklarını kabul etmiyor öyle bir hava varki başka bir ülkeye gidiyormuş hissi veriyorlar.Bölücülerin dediği gibi Diyarbakır sözde kürdistanın başkenti ve istedikleri oldu,TC başbakanını ağırlıyorlar.Yakında apoyu serbest bırakında başkentlerinde o ağırlasın başbakanı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti