"Başbakan 30 Mart'ta seçime giremeyecek"

İşadamı Galip Öztürk paralel yapıyla tanıştı, başına dert aldı. 17 Aralık'la ilgili şok açıklamalar yaptı: Gülen'den habersiz operasyon yapılmaz. Bana 'Hükümeti düşüreceğiz, Başbakan seçime giremeyecek' dediler...

"Başbakan 30 Mart'ta seçime giremeyecek"
"Başbakan 30 Mart'ta seçime giremeyecek"
GİRİŞ 26.03.2014 13:03 GÜNCELLEME 26.03.2014 15:09
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galip Öztürk, bu kez 17 Aralık Operasyonu'nun perde arkasını anlattı.

İşte Öztürk'ün çarpıcı açıklamaları:

"HÜKÜMETİ DÜŞÜRECEĞİZ": Gülen'in yardımcısı olan Samsunlu Hoca Mehmet Ali Şengün'ün oğlu Sait ile Fatih isimli bir arkadaşım ve Abdüsselam diye bir muhasebeci bana geldi. "Galip Bey ortalık karışık. Sen bu işlerin dışında kalsan, konuşmasan. 25 Aralık'ta hükümeti düşüreceğiz. Başbakan 30 Mart'ta seçime giremeyecek" dediler. Konuşmamam karşılığında da hakkımdaki suçlamaları düzeltebileceklerini teklif ettiler.

BEDDUA GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

5 YILDIR BİLİYORUM: Gülen'in haberi olmadan operasyon yapılmaz. Ben zaten 5 yıldır polisteki, yargıdaki ve bürokrasideki atamaların Gülen tarafından onaylandığını biliyordum.

EL ÖPTÜRMEK İSTİYOR: Fethullah Gülen bu ülkenin devlet büyüklerine elini öptürmek istiyor. Ama vallahi bütün devlet büyüklerimiz elini öpmeye razı olmak üzereydi. O bedduayı yapınca herkes gerçek yüzünü gördü.

HEDEFİ AK PARTİ, YIKMAYA OY İSTİYOR

Gülen AK Parti'yi yıkmaya oy istiyor. Yani kendine oy istiyor. Bu seçim aslında, AK Parti seçimi değil, CHP, MHP seçimi değil. Bu, devletle Fethullah Gülen'in seçimi.

OKUL TEHLİKESİ

ÇOCUKLARIMI GÜLEN OKULLARINDAN ALDIM: 9 çocuğum var, 6'sı Gülen okullarında okudu. Ancak son 4 yıldır bu okullarla ilişkimi kestim. 5 yeğenimi de bu sömestrde aldım. Velilerin adına para yatırmadılar. Paraları benim adıma yatırdılar ki sırf ileride intikam alacakları zaman kayıtlarında olması için.

BİLSEYDİM KONUŞMAZDIM: İnanın bir işadamı olarak bu kadar güçlü olduklarını bilseydim, bu kadar çok konuşmazdım. Daha ölçülü olabilirdim, daha dışarıda kalabilirdim. Artık bunlar Türkiye için tehlike olmuştur. Bunlar şu anda devletin tüm birimleri için bir tehlikedir.

Takvim

YORUMLAR 26
  • nazim manav 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan korkanin kasigi kirilsin.. Biz bu cani ALLAH,tan teslim aldik,sadece ona teslim ederiz,Bu ulkeye Daha ne planlar yapildi ama hepsi ALLAH,a takildi,zaman oyle bir Zaman ki, bir anda,,, para" gecmeyebilir???
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatin acıması yoktur. Cemaat = Polis + Savcı + Hakim + Bilir kişi , Polis şüphelendim der, savcı soruşturma açar hakim tutuklar bilirkişi (Tübitak) doğrudur der Sonuç Hayatınız Kayar. Bu yazıyı okuyan herkes benim başıma gelmez demesin cemaatin bir abisinin kafayı size takmasına veya şirketinize el koymak istemesine bakar. Hele muhterem efendi sizi parmağıyla işaret ettimi sadece sizin değil ailenizin hayatı kayar evlerinize ateşler salınır. Örnek isteyen hanefi avcının durumuna baksın. Cemaate biat etmeyen diğer (gerçek) islami cemaatlerin alimlerine yaptıklarınabaksın. Ülkücü hanefi avcıyı bir kitap yüzünden devrimci örgüt yöneticisi yaptılar. Sırf 1 stv dizinin eleştirdi diye CÜbbeli Ahmet Hoca'yı kadın satıcısı ilan ettiler adama hapis yatırdılar. Cemaatci değilseniz korkmayın titreyin. Durum bu kadar vahim.
    Cevapla
  • Mehmet 10 yıl önce Şikayet Et
    DIRILIS Kardesim!!!. Sen ne mübarek bir adamsin!, Agzina Saglik, Seni Konusturan RAB´be Hamd-ü Senalar Olsun. Saygilar ve Selamlar.
    Cevapla
  • diriliş 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar uyanmak için daha ne bekliyorlar!!. Önceki akşam STV Avrupa kanalında " Allahın Sadık Kulu" isimli animasyon filminde tevafuk ettiğim sahneyi aynen aktarıyorum : Saidi Nursi bir mezarlıkta dua ediyor.. Sonra eski katiplerinden biri yanına geliyor...Saidi Nursi adama "Risale katipliği işin bitti, şimdi ne işle meşgulsün" diye soruyor. Adam "mazlum çocuklara Kur'an öğretiyorum efendim" diyor... Ve işte Saidi Nursinin cevabı : RİSALE KATİPLİĞİ NASIL SEVAP BİR İŞSE KUR'AN ÖĞRETMEK TE ÖYLE SEVAP BİR İŞTİR"............. Bu nasıl bir cümledir!!! Kuranı herhangi bir kitapla eşitlemek hatta Kur'anın değerini belirlemek için başka bir kitabı ölçü tutmak nasıl bir küfürdür!!! Bu cümlenin alt mesajını anlamıyor mu bu cemaatin samimi insanları???? Eğer Saidi Nursi böyle bir söz ettiyse onu reddediyorum!!! Yok eğer böyle bir söz etmedi de bugün bazıları böyle sapık bir cümleyi onun adına uyduruyorsa Saidi Nursinin hakkı hepsinin üzerine olsun..........Yazık gerçekten çok yazık.....
    Cevapla
  • burak sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    keşke. keşke 3 ay önce konuşsaydın galip bey...nabzı tartman uzun sürmüş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Özgür Özel'den 'erken seçim' çıkışı! ‘Akdi bozmak demektir’