Bakan Ala'dan madencilerle ilgili açıklama

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Manisa'nın Soma ilçesindeki özel bir madende çıkan yangına ilişkin, "Umarım kısa zamanda kurtarma çalışmaları sonuç verir ve arzu ettiğimiz neticeye ulaşırız" dedi.

Bakan Ala'dan madencilerle ilgili açıklama
Bakan Ala'dan madencilerle ilgili açıklama
GİRİŞ 13.05.2014 18:49 GÜNCELLEME 13.05.2014 19:02

Ala, Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nca yürütülen Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi Tedarik Projesi kapsamında RMK Marine Tersanesi tarafından inşa edilen 4 arama kurtarma gemisinden sonuncusu "TCSG Yaşam"ın teslim törenine katıldı.

Konuşmasının başında Soma'da özel bir madende elektrik trafosunda çıkan yangın nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Ala, "Manisa Soma maden ocağında göçük meydana geldiği ve 100'den fazla işçimizin göçük altında kaldığı bildirildi. Umarım kısa zamanda kurtarma çalışmaları sonuç verir ve arzu ettiğimiz neticeye ulaşırız" dedi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Manisa'daki maden kazasıyla ilgili, "100'den fazla işçimizin göçük altında. Umarım çalışmalarımız sonuç verir ve arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız" dedi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, İstanbul'da katıldığı bir toplantıda Manisa'nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen göçük olayına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Ala, "Manisa Soma maden ocağında göçük meydana geldi. 100'den fazla işçimizin göçük altında. Umarım çalışmalarımız kısa sürede sonuç verir ve arzu ettiğimiz sonuca ulaşırız" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü