CHP Soma'ya heyet gönderdi

CHP, özel sektöre ait kömür ocağında çıkan trafo patlaması sonucu bir işçinin hayatını kaybetmesi, çok sayıda işçinin de ocakta mahsur kalması üzerine Soma'ya heyet gönderdi.

CHP Soma'ya heyet gönderdi
CHP Soma'ya heyet gönderdi
GİRİŞ 13.05.2014 19:06 GÜNCELLEME 13.05.2014 19:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Sakine Öz, Özgür Özel, İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Mustafa Moroğlu, ve Alaatin Yüksel'den oluşan heyet, patlamanın meydana geldiği ocakta incelemeler yapacak.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel,  şu ana kadar  4 ölüm rakamı olduğu şeklinde. Şu ana kadar 35-40 kişinin hastanelere sevkedildiğini biliyoruz. Ancak maden ocağında 300'e yakın işçimiz mahsur kalmış durumda. AK Parti Milletvekili Yurttaş'ın ifade ettiği 20 ölüm olayının bir yanlış bilgi olmasını diliyorum" dedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ARD NİYETLİ CHP, MİLLETİN YARASINA TUZ SERPMEYE GİDİYOR, SOMAYA !. Aynı HATAYDA bomba olayında olduğu gibi, TÜRKİYENİN BAŞI SAĞOLSUN, Keşke o zavallı işçi kardeşlerin yerinde CHPli vekiller olaydı, valla üzülmezdim ! tabiki sorumlular araştırılıp çıkarılacaktır !şehitleri geri getiremeyiz ama, aile efradlarına milletçe yardım kampanyası yapalım !
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    turko. Sizin giblerin soma da ne işi var ki. Fitne ve fesatla özdeşleşmiş bir chp nin o emekleriyle alınteriyle çalışanların yanında ne işi olabilir ki. Sizler milletin yanında hiç olmadınız ki şimdi ne işiniz olabilir vatan millet düşmanı gafiler münafıklar.. Keşke Somalılar kazma kürekle kovalasalar sizi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'