"Sükunetimi muhafaza edemedim üzgünüm"

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, "Soma'da 14 Mayıs tarihinde yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm" dedi.

"Sükunetimi muhafaza edemedim üzgünüm"
"Sükunetimi muhafaza edemedim üzgünüm"
GİRİŞ 15.05.2014 19:46 GÜNCELLEME 15.05.2014 20:52
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, "O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm" değerlendirmesi yaptı.

Yerkel, Soma'da yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Soma'da 14 Mayıs tarihinde yaşanan Hadise, beni derinden üzmüştür. O gün yaşadığım bütün provokasyonlara, maruz kaldığım hakaret ve saldırılara rağmen sükunetimi muhafaza edemediğimden dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Nuri BALTACI 10 yıl önce Şikayet Et
    Yapılacak iş bellidir. Benim Başbakanımın Vatandaşına kimse tepeden bakamaz. Bu kim olursa olsun.
    Cevapla
  • Reys73 10 yıl önce Şikayet Et
    Her kimsen. müşavirmisin nesin orada bir tek sen üzülmedin herkes aynı durumdaydı.onlarda sükûnetini muhafaza edemesydi ne olurdu.o provakatörler onlara etki edemedi ama sana etti.o makamdan istifa etme kaybol.senin bu yaptığın oradaki bütün yapılanları mahfetmiştir.senden daha büyük zarar veren olamaz.bu parti açısından söyleyeceklerimdi.vatandaş açısından sa kimsin sen nesin Başbakan ,usta nasıl böyle adamları yanında gezdiriyorsun.
    Cevapla
  • Aydan Öztürk 10 yıl önce Şikayet Et
    devletin midesinin temizligi icin bunun gibi kisiler istifa etmeli. Böyle dengesiz adamlar hemen istifa etmeli yada istifaya zorlanmali. Biz Türkler neden bu kadar koltuga yapisik kaliyoruz. Yaziklar olsun. Utaniyorum kendi adima....
    Cevapla
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Serdar demir! Senin, Gok Yeleli için düşündüklerini.... Burdaki bir çoğu da senin için düşünüyor. Haberin olsun!.. Bu muşavirin sakin olması lazımdı görevi bu. Ama olay net değil. Araştırılsın soruşturma açılsın. Gereken neyse yapılsın/yapılır. Bu fotoğraf karesi ile Devletin mensubu olarak devleti zor duruma düşürüyor.
    Cevapla
  • mehmet selek 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını Veremediğin Makamı Terkedeceksin. Sana verilmiş makamı kullanarak zulüm etme hakkı elde edemezsin. Yapabileceğin tek şey o Makamdan Azlini talep etmektir. Osmanlı da kendi idam fermanını taşıyıp uygulamak istemeyen kale kumandanına padişahın buyruğunu yerine getirmezsen senin başını ben vururum diyen bir asker gibi davranmak gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Ayağın kesilmeli' denilmişti! Türkiye’de ilk olan tedavi ile artık yürüyebilecek
Temel Kotil'den heyecanlandıran Hürjet paylaşımı: 19 Mayıs'ta sürprize hazır olun!