Erdoğan eşofmanla makam aracından indi

Başbakan, Başakşehir'deki açılışta yaptığı maçın ardından geldiği evinde, makam aracından eşofmanla inerek vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

GİRİŞ 27.07.2014 09:17 GÜNCELLEME 27.07.2014 09:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de stadyum açılışının ardından Üsküdar Kısıklı'da bulunan evine geldi. Makam arabasından eşofmanla inen Başbakan Erdoğan böylece bir ilke de imza attı.

"TAYYİP BABA GÖREMİYORUZ SİZİ YA"

Yoğun güvenlik önlemleri altında evine gelen Erdoğan'ı vatandaşlar karşıladı. Caddenin önünde bekleyen vatandaşlardan Serçil Gül isimli bir kadın Erdoğan'a seslenerek "Tayyip Baba göremiyoruz sizi ya" dedi.

Başbakan Erdoğan, genç kadını yanına çağırarak fotoğraf çektirdi. Başbakan Erdoğan genç kadına satranç takımı hediye etti. Erdoğan, bekleyen diğer vatandaşlara da çeşitli hediyeler dağıtıp fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR 5
  • YUNUS ERYILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    yogiler'e. Cumhuriyet tarihinde yapılamayan birçok icraatı gerçekleştirerek Türk tarihine adını altın harflerle yazdıran uzun adam Allah (c.c.) yolunu açık etsin. Ümmet seninle.
    Cevapla
  • yogiler 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatma Erol Hanımefendiye. hiç hayatınızda R.T.E 'ye söylediğiniz kadar kendi babanıza iltifat ettiniz mi? Ya işte öyle bir milletiz ki dizimizin dibindeki babamıza çok gördüğümüz kelimeleri hiç tanımadığımız hiç konuşmadığımız belki de hiç görmediğimiz birisi için söylüyorsak burada durup düşünmemiz lazım!!
    Cevapla
  • kuzey güney 9 yıl önce Şikayet Et
    milletin adamı. adam gibi adam.. başka söze ne hacet..
    Cevapla
  • Fatma Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    Baba dediğin kişide aradığın her özellik var.. Yüce Allahımıza şükürler olsunki böyle değerli bir kulunu Milletimize hizmet etmesi için görevlendirdi.Namıkör olmayanlar çok iyi görüyorki;yaptığı hizmetler Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş işler.Dağdaki Memo ne istiyorsa,Şehirdeki Burak ne istiyorsa;hepsini yapıyor.Kimseyi ayırt etmeden.Gerçek vatan hainleri ve bilmeden onlara hizmet eden Saf ve enayi vatandaşlarımız;at gözlüklerini çıkarıp bir baksınlar.Ülke nasıl ilerliyor,gelişiyor.
    Cevapla
  • mustafa hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    TAYYİP BABA.... adı üstünde baba.bir baba en çok nerde mutlu ve rahat olur? tabiki ailesi içinde. e millette onun ailesi gibi olduğu için bunda şaşılacak birşey olmasa gerek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı