Başbakan'ın babası futbolcu olmasına izin verseydi

Başbakan Erdoğan'ın babası futbol oynamasına izin verseydi tarih nasıl değişirdi?

GİRİŞ 06.08.2014 12:29 GÜNCELLEME 06.08.2014 12:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın babasının futbola izin vermemesiyle siyasete girişini anlatan sosyal medyadaki "Babası Futbol Oynamasına İzin Verseydi..." videosu üzerine organize olan gençler, Erdoğan'ın babası Ahmet Erdoğan'ın kabri başında dua etti.

Burada grup adına açıklama yapan Mustafa Akif Ekşi, Erdoğan'ın 1976'da Fenerbahçe'den gelen teklife babasının izin vermemesiyle başlayan siyasi kariyerini ve ülkede yaptığı reformları anlatan videodan etkilendiklerini söyleyerek, Recep Tayyip Erdoğan'ın davasının aşığı olduklarını dile getirdi. 

Erdoğan'ın annesi ve babasına "Başbakan" yetiştirdikleri için şükran borçlu olduklarını anlatan Ekşi, "Dünyanın böyle bir liderden istifade etmesini sağladıkları için Allah iki cihanda da makamlarını ala eylesin" dedi. 

Hayır görünende şer, şer görünende de hayır olabileceğini anlatan Ekşi, şunları kaydetti: 

"Zamanında Ahmet Erdoğan amcamızın Recep Tayyip Erdoğan'ın futbol oynamasına engel olması, o dönemde sayın Başbakanımız için şer görünse de ümmet için hayra döndü. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıdığımız günden bugüne, ilk defa onun üzüldüğü bir şeye çok sevindik. Zira onu futbol oynamaması, bugün bizim böyle bir lider sahip olmamıza vesile oldu."

Başbakanın babası futbol oynamasına izin verseydi tarih nasıl değişirdi, bunu anlatıyorlar.

YORUMLAR 5
  • ersin 9 yıl önce Şikayet Et
    keşke. güzel çalışma ama keşke biraz mizansen katılsaydı. örneğin; gol atmayı sizden öğrenecek değiliz diye bi espiri. ne bileyim ülkeyi kılıçdaroğlu yönetirken batan ülkenin umudu olarak başbakanın gollerine bel bağlasaydık falan.. yine de yapanın ellerine sağlık.
    Cevapla
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    babası izin verseydi. Yıl 2014: Türkiye efsanevi futbolcu Recep Tayyip Erdoğan teknik direktörlüğünde Brezilya'da Dünya Kupası'nın sahibi oluyor.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adam Farkı Futbolcu,da olur Başkanda burada sıkıntı yok, . Tersini düşünün Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan olsaydı Allah korusun çapulcu gençlik düşünmesi bile kötü amanın ,Bırakın Devlet Yönetmeyi A MİLLİ Futbol Takımımızın kalesini Kemal Kılıçdaroğlu,na emanet etsek sabahtan akşama kadar gol yer, gol,
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. en azından 2014 dunya kupasında oynardık memlekette takım bile bırakmadılar.bi milli takım vardı onunda yarısı yabancı oldu!!!!
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ya kılıçtaroğluyla bahçeli. keşke kılıçtarooğluyla bahçeli futbolcu olsalardıda siyasete hiç bulaşmasalardı bide böyle düşün hımmm=)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları