Estuz fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor

Estuz’un, tuz kullanımında duyarlılığı arttırma amacıyla başlattığı ‘Hayatın Dengesi’ adlı fotoğraf yarışmasına başvurular sürüyor.

Estuz fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor
Estuz fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor
GİRİŞ 27.08.2014 13:16 GÜNCELLEME 27.08.2014 13:16

Tüketicileri dengeli tuz tüketimi konusunda bilinçlendirmeyi görev bilen Estuz’un bu amaç doğrultusunda başlattığı Hayatın Dengesi Fotoğraf Yarışması devam ediyor. Hayatın dengesini fotoğraf kareleriyle anlatmak isteyen herkesin katılabileceği yarışmaya son başvuru tarihi 30 Kasım 2014. 

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürütülen “Hayatın Dengesi” ana temalı yarışmaya, seçici kurul üyeleri, TFSF temsilcisi ve onların birinci derece yakınları dışında, Türkiye’de ikamet eden herkes katılabiliyor.

Elektronik ortamda yükleme yaparak başvuruların yapıldığı ve bir kişinin en çok üç eserle katılabildiği yarışmada, birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL’lik para ödülü dağıtılacak. Ayrıca bir kişiye de 1.000 TL’lik mansiyon verilecek.

Fotoğraf ve iletişim dünyasının usta isimlerini bir araya getiren yarışmanın jürisinde ise belgesel ve haber fotoğrafçısı Haluk Çobanoğlu, fotoğrafın duayen hocalarından Doç. Dr. Hüseyin Eryılmaz, fotoğrafçı Firdevs Sayılan, tecrübeli fotoğraf editörü Umut Sülün, ünlü reklamcı A. Selim Tuncer, Estuz Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, Efsina Genel Müdürü Özgür Özdemir ve iletişim Danışmanı Mustafa Kaya yer alıyor. 

Yarışmanın sonuçları alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildikten sonra 3 Aralık 2014 tarihinde açıklanacak.  

Başvuru ve yarışmayla ilgili detaylara www.estuz.com/hayatindengesi/ adresinden ulaşabilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj