Kırtasiye ürünlerinde güvenilir marka açıklaması

''Kırtasiyede güvenli Sadece 7 Marka var'' baslıklı haberimizle alakalı Pensan - Fatih markalarından konuyla alakalı açıklama geldi.

Kırtasiye ürünlerinde güvenilir marka açıklaması
Kırtasiye ürünlerinde güvenilir marka açıklaması
GİRİŞ 05.09.2014 12:18 GÜNCELLEME 05.09.2014 12:18

İşte o açıklama:

'Kırtasiyede güvenli Sadece 7 Marka var'' baslıklı haberinizde Ülkemizdeki bazı
Üretici ve Ithalatci Firmaların Markaları bildirilmistir.

Malesef, iş bu haberinizde, ülkemizin %100 Türk Sermayeli olan, 1000 den fazla çalısana fabrikalarında, kurumlarında istihdam saglayan,ülkesinin her bölgesinde kurumunun temsilcileri, yatırımları olan, 50 den fazla ülkeye ihracat yapan, yazı, çizim ve boyama gereçlerinde lider üreticilerden olan : 

Fatih Kalem Sanayi A.S Agaç Cidarlı Kursunkalem Fabrikası - Denizli, Pensan Kalem Sanayi A.S Tükenmez ve Jel kalem Fabrikası - Istanbul ,Hedef Kirtasiye Ltd Boya urunleri Fabrikası - Istanbul tesislerinin baglı oldugu PENSAN Grubu’ndan bahsedilmemis ve isbu haberinizle markalarımız : FATIH , PENSAN, TURBO ve RIO zan altında bırakılmıs, velinimetimiz kıymetli tüketici ve müsterilerimizin kanaatinde tari namümkün izlere yol açmıstır.

Oysa ki, kurumunuzun yazılı ve dijital medya organıyla ''Çok Önemli Bir Konuya'' dikkat çekilmis, tüketicilerimiz markasız , ucuz ve çocuk saglıgını ciddi tehdit eden marka ve ürünlerine karsı uyarılmıstır.

Fakat her gün büyüyen, gelisen, güçlü Türkiye'nin Kırtasiye'de Güvenli Markaları tarafınızdan maalesef sadece 7 adetle sınırlanmıstır.

Sadece Fatih - Pensan olarak degil , rakipte olsak taktir ettigimiz diger güzide üretici ve ithalat rmalarıda zan altında bırakılmıstır.

Pensan Grubu olarak, özellikle tüketicisi birebir çocuklarımız olan, kendi öz sermayeli fabrikalarımızda ürettigimiz FATIH markalı agaç cidarlı Kursunkalem, Kuruboya Kalemi, Keceli Kalem, Suluboya, Pastel boya, Parmak boya, Oyun Hamuru vesair tüm ürün çesidimizin hepsinin EN71-3- 2013 Regulasyonu ( AB Oyuncak Güvenligi Testleri), Kansorejen Azo boya, Kansorejen Fitalat testleri - Ülkemiz ve Dünyanın Akredite olarak
kabul ettigi Laboratuvarlar tarandan yapılmıs ve Bu Testlerden Basarıyla Geçmistir.

Bununla birlikte, FATIH Kalem Sanayi A.S. - Agaç Cidarli Yazı Gereçlerinde Dünyaca Kabul görmüs, Merkezi Almanya'nın Bonn Sehrinde bulunan ve zamanla Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika'da bölge temsilcilikleri acarak uluslararası bir kurulus haline gelen FSC Orman Yönetim Konseyi Sertikasina sahip Ülkemizin Tek Kursunkalem ve Kuruboya Üreticisidir.

Pensan grubu olarak, Kurumumuzun baglı oldugu Dernek TUKID'dir.

Dernegimiz Yıllarca Üretici, Toptancı, Ihracatçı, Ithalatçı ve tüm Kırtasiyecilerin sorunlarına ortak olan, çözümler üreten, Kurultaylar yapan, bildiriler yayınlayan ve çalısmalar yaparak Sektörümüzü En yakından takip eden ve Sektörümüzle iç içe olan Etkin bir Dernek'tir.

Buradan Ekonomi Bakanlıgı Ithalat Genel Müdürlügünün ve Gümrük ve Ticaret Bakanlıgımızın, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlügünün yapmıs oldugu uygulamalar, EN71-3 agır metal testlerinden geçmeyen ürünlerin Ülkemize girmesini engellemek için yaptıkları tüm emek ve çalısmalar için, Çocuk ve Okul ürünlerine gösterdikleri hassasiyetleri icin Sonsuz Tesekkür ederiz.

FATIH KALEM A.S - DENIZLI olarak, Çocuklarımızın Saglıgını tehdit edecek ürünleri hiçbir zaman Üretmedik ve Üretmeyecegiz.

Velinimetimiz olan Müsterilerimiz Ürünlerimizi Güvenle Kullanabilirler.

TÜRKIYE KAMUOYUNA ARZ EDERIZ.

FATIH KALEM SANAYI TICARET A.S. DENIZLI
PENSAN KALEM SANAYI TICARET A.S. ISTANBUL
HEDEF KIRTASIYE SANAYI TICARET A.S. ISTANBUL

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor
Bir ülkeden daha son dakika İsrail duyurusu! Nota verip resmen ilan ettiler