Leman Sam'dan çirkin benzetme!

Ünlü şarkıcı Leman Sam, kurban kesen milyonlarca Müslüman ile terör örgütü IŞİD mensuplarını bir tuttu.

Leman Sam'dan çirkin benzetme!
Leman Sam'dan çirkin benzetme!
GİRİŞ 05.10.2014 05:24 GÜNCELLEME 14.07.2015 12:34
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Leman Sam, Kurban Bayramının ilk gününde, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla herkesi şok etti. Sam, "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır"dedi.

Bu açıklamanın İslam’a ve Müslümanlara hakaret olduğunu düşünen binlerce insan ise, sosyal medyadan Sam’ı eleştirdi. 


Leman Sam'ın tepki çeken tweeti..

 

YORUMLAR 31
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    11 Ay Mezbahalarda Hayvan kesip yiyorlar?..1 ay Hayvan kesimine karşı çıkıyorlar?.... .....işte bu açıkca islam düşmanlığının alasıdır...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyetler islam düşmanıdır...Daha IŞİD,in ne olduğunu bilmiyor?... ......Ve Ayrıca Marketlere,kasaplara etler nasıl giriyor?.. 11 ay mezbahalarda ne kesiliyor?..
    Cevapla
  • zafer kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Kendileri. ne usülle kesilen dinimizce yasaklanan hayvanlari yiye yiye Kalbi ve zihniyetide aynen onlar gibi oldugundan ve böyle güzel bir duyguyu yasayamadigindan veya Canabi Allah ona böyle güzel bir Olayi nasil etmediginden zavalli ne yapacigini bilmiyor.Allah yinede islah eylesin.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    NEYİN KAFASI BU. Bu kadına ne içirmişler ki Hiç aşina olmadığı islamın değerlerine karşı çıkışlarda bulunabiliyor. Bedri Baykam. Müjdat Gezen, Tarık akan Sezen Aksu ve bunlar gibi birkaç hadsiz, Hatta kendini hoca olarak tanıtan ama gerçekte hocalıkla alakaları olmayan Zekeriya beyaz gibileri çıkıp saçma sapan konuşurlardı. şimdide leman gündem oluşturmaya çalışıyor anlaşılan.
    Cevapla
  • Recep Kalaycı 9 yıl önce Şikayet Et
    LEMAN SAM VASİYET ETSİN! . Leman Sam bir vasiyetle öldüğünde Cami önünde Musallaya konmasın. Çünkü Müslümanlığın şartlarına bu kadar karşı olup alay eden birinin müslüman gibi Müslümanların musallasına konup helallik istemesi ahlaki değerlere uygun olmasa gerek. bu nedenle İslami mekan ve toplumların dışında yerlerden cenazesini kaldırtsın. Bu toplumu bu kadar aşağılamak onun ne hakkıdır, nede haddidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!