Sam'dan tepkilere hakaretli cevap!

Şarkıcı Leman Sam çok büyük tepki çeken Kurban Bayramı tweetine tepki gösterenlere hakaretli cevap verdi.

Sam'dan tepkilere hakaretli cevap!
Sam'dan tepkilere hakaretli cevap!
GİRİŞ 06.10.2014 12:11 GÜNCELLEME 06.10.2014 12:53
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

"Benim için ışid ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, Işid beni şaşırtmıyor" tweeti ile Kurban ibadetine hakaret eden şarkıcı Leman Sam'a toplumun farklı kesimlerinden tepki giderek büyüyor.

Sosyal medyada tepki çeken ve Twitter'da TT listesine giren Leman Sam'ı Twitter kullanıcıları kurban ibadetine hakaret etmekle ve din düşmanlığı yapmakla suçlayan mesajlar attı.
 
"SAHTEKAR CAHİL VE ÇÜRÜKSÜNÜZ"

 
Sam, gelen eleştirilere "Bazılarınızla aynı cinsten olmaktan utanç duyuyorum, sahtekar, cahil ve çürüksünüz, kızamıyorum bile, yemin ederim.Cahiller kurban pagan dinlerinde İslam yokken de vardı, Islamda yok sadece, saldırmak için akbabalar gibi aportta bekliyorsunuz, akıllanın" şeklinde yine hakaret dolu bir cevap verdi.

YORUMLAR 27
  • yasin sarohan 9 yıl önce Şikayet Et
    Işidin Türkiyedeki versiyonu. Ebu Leheb bile seni görse senden kaçardı be.Şeytan bile acıyordur sana siz kendinizi bişey mi zannediyorsunuz be. tarihi geçmiş insanlar . asıl cahil sizin gibiler
    Cevapla
  • Ahmet Şengül 9 yıl önce Şikayet Et
    AH LEMAN AH. Az kaldı İŞİDE kim benziyo ögrenirsin
    Cevapla
  • mrt68 hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    kimdi bu kadin . hatirlanmak istemistir.ama seviye belli gerek yok kaşimaya
    Cevapla
  • Ahmet Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu inançsızı dineleyen inançlılar acıyorum size... Sizsiniz bu inançsızı konuşturan sizsiniz bunun destekçi. Yakında Hindi peşinde koşacak bu inançsız.. Zıkkımlandığı etlerin nereden geldiğini bile hesap etmez.. Önüne konulan pirzolanın yarısını yer kalanını çöpe atarlar bunlar.. Ama üzülüyorum inançsızların şarkılarını dinleyerek destek çıkmasını..
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    PEKİ AMA NE YAPALIM LEMAN. Kurbanı iptal mi edelim? Demek istediğin nedir? Allah vahyetmiş Peygamber göstermiş ve buyurmuş. Sen bunun aksini iddia ediyorsan çürük olan kim olur?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetten yeni TOGG kararı! Hepsine yasak getirildi
Kadından 8 yaşındaki kızı için çirkin ifadeler! Canlı yayında gözaltına alındı