KCK'dan eylemlere devam çağrısı

Türkiye'de Kobani bahanesiyle sokağa çıkan göstericilere farklı çevrelerden sağduyu çağrısı yapılırken, KCK "eylemlere devam edin" dedi.

KCK'dan eylemlere devam çağrısı
KCK'dan eylemlere devam çağrısı
GİRİŞ 08.10.2014 12:28 GÜNCELLEME 08.10.2014 12:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İki gündür dünyada ve Türkiye'de süren Kobani eylemleri üzerine KCK'dan da bir açıklama geldi. KCK'dan yapılan açıklamada:

"MİLYONLAR SOKAKLARDAN ÇEKİLMEMELİDİR"

“Halkımız haklı ve meşru mücadelesini zafere kadar yüksek bir kararlılıkla sürdürmelidir. Milyonlar sokaklardan ve mücadele alanından çekilmemelidir. Halkımız; mücadeleden atılacak her geri adımın önümüzdeki günler, aylar ve zamanlarda daha büyük bedellere mal olacağı bilinciyle hareket ederek, mücadelesini kesintisiz yükseltmelidir” denildi.

YORUMLAR 5
  • m.yukser 9 yıl önce Şikayet Et
    Yani Ne istiyorsunuz?..... Kurşun sıktığınız, pusu kurduğunuz, taş attığınız Mehmetçik gitsin sizi kurtarsın öyle mi?... Şimdi gidin İŞİD e pusu kurun, taş atın, savaşın. Tabi yerse. Sizde yakıp yıkma, yağma, hainlik kültürü var. Sıkışınca kaçma kültürü var. Bu kadar hainliğe Allah razı olmaz, Kulu da razı olmaz. Herkes eteğindeki taşı döksün bakalım ne olacak?
    Cevapla
  • bahadır yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    devletin barış elinin altında kendilerini çok fazla önemseyen zavallılara haddini bildirmek lazım. pkk denen terör örgütü ışid'in karşısına çıksın,eğer samimiyseler.alıştılar tabiki masum ve halktan insanlara zulüm yapmaya.cezalar da kesinlikle suç'un karşılığı değil.devletin merhameti haddi aşmamalı.
    Cevapla
  • soner bülbül 9 yıl önce Şikayet Et
    bize muhtaçsın.. sen bize muhtaçsın. biz olmazsak sen hiçsin. sizin sigortanız biziz. bizde gösteri yapacağına avrupa' nın göbeğinde yap da güvenli bölge için karar çıkarsınlar. bu ülke bir daha 100 yıllık boyunduruk altına girecek anlaşmalara imza atmayacak. değil 15 kişi 1500 kişide ölse 78 milyon tehlikeye atılmayacak.
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYENİN ÇÜRÜK YÖNLERİ ! ! . Bu suriye krizi aslında türkiye için test oldu ! ! ÇÜRÜK yönleri ortaya çıktı ! ! Demekki türkiyenin zor günlerinde kimlerin ne yapacaklarını ve nasıl PUSUDA bekledikleri apaçık ortaya çıktı ! ! ! Artık pkk ile çok daha şiddetli bir mücadele başlatma zamanı geldide geçiyor bile ! !
    Cevapla
  • ebu ubeyde bin nihad 9 yıl önce Şikayet Et
    Sana halk olana da sana da yazıklar olsun...Yahudi Planının bir piyonu olmak. Kürtü savunacağına Türk'e ateş etmek Dindar Hüda Par'lı Kürtü öldürmekle mücadele ettiğine inanıyorsanız, size cehennem hak olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...