Kobani eylemlerinde ölü sayısı 32'ye çıktı

Kobani eylemlerinin 5. gününde bilanço giderek ağırlaşıyor. Dün akşam yaşanan olaylar sonrası ölü sayısı 32'ye çıktı.

Kobani eylemlerinde ölü sayısı 32'ye çıktı
Kobani eylemlerinde ölü sayısı 32'ye çıktı
GİRİŞ 10.10.2014 07:01 GÜNCELLEME 10.10.2014 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD bahanesiyle sokakları ateş çemberine çeviren eylemciler yakaladığı kişileri silah, bıçak, sopa ve taş kullanarak öldürdü.

Çıkan olaylarda DBP ve HÜDA-PAR'lı gençlerin karşılıklı çatışmalarında yoldan geçen insanlar da öfkeli grubun hedefi oldu.

Siirt'te 2 yaralının daha ölümüyle 4 günlük olaylarda ölenlerin sayısı 2'si yabancı 25 kişiye yükseldi. İstanbul'da Mert Değirmenci'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Öte yandan dün akşam Gaziantep'te yaşanan çatışmada 4 kişinin ölümü, Bingöl'de polislere düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 2 polis ile birlikte Kobani eylemlerinde çıkan olaylarda ölenlerin sayısı 32'ya yükseldi.
 

YORUMLAR 1
  • AY FER 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin tek sorunu MANEVİYATTAN yoksun gençliktir.Tek çözim ise MANEVİYATA sahip toplum yetiştirmektir.. yıllarca ülkemizde hep toplumsal olaylar yaşanmaktadır bir araya gelen yığınlar maneviyat bilincine sahip olsalardı: huzuru bozmak , ülkelerine zarar vermek için bir araya gelirler miydi! asla . haçlı zihniyeti ve yardakçıları bu toplumun gençlerini maneviyattan uzak , kin ve nefretle yetiştir di . bunun neticesi de ortada . tek çözüm bu toplumun gençlerine ekonomik ferahlatmanın yanında maneviyatları alanında yatırım yapmaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!