Garipoğlu'nun koğuş arkadaşı bakın ne dedi

Cem Garipoğlu ile bir dönem aynı koğuşta kalan işadamı Korkmaz Yiğit, “Hiç intihar edebilecek bir çocuk gibi gözükmüyordu” dedi.

Garipoğlu'nun koğuş arkadaşı bakın ne dedi
Garipoğlu'nun koğuş arkadaşı bakın ne dedi
GİRİŞ 11.10.2014 11:34 GÜNCELLEME 11.10.2014 12:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yiğit, eski koğuş arkadaşı Garipoğlu hakkında şunları söyledi: “Ben açık cezaevine geçtiğim için koğuştan ayrılmıştım. Ben Cem’le beraber kaldığım sürece aykırı bir davranışını, saygıyla ilgili ters bir hareketini görmedim. Ben oradayken de psikoloji açısından da aykırı bir durumunu görmedim. Bende hiç intihar edebilecek bir çocuk izlenimi yaratmadı. Zaten günde 13-14 saat ders çalışıyordu, Çince öğreniyordu.” 

ÖLÜMDEN 1 GÜN ÖNCE

Cem Garipoğlu'nun önceki gün yapılan açık görüşte ailesiyle bir saat görüştüğü, görüş sonrası iki tarafın da moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

''RUH SAĞLIĞI BOZUKTU''

Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem  Garipoğlu’nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk  olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti. Savunmalarında Garipoğlu’nun akli dengesinin bozuk olduğunu belirttiğini anlatan Kaya, “Adli Tıp Kurumu da Cem Garipoğlu’nun ruh sağlığının bozuk olduğunu ancak ceza ehliyetinin olduğu şeklinde rapor vermişti. Cem Garipoğlu’nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı. Demek ki ruh sağlığı bozuk bir insan başkasını öldürebiliyorsa kendisini de öldürebiliyormuş” dedi.

(Milliyet)


 

YORUMLAR 12
  • UMUT-METE 9 yıl önce Şikayet Et
    Koğuş arkadaşı:zaten cem 13-14saat çince övreniyor diyor.Sanki o intihar etmeyip çine kaçırılmış olamazmı?
    Cevapla
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... cem garipoglunun son fotograflari diye yapilan haberde,bir iki fotografi disindaki fotograflar ona ait degil.Kesinlikle ölen kisi cem garipoglu degildir.Bence Cumhuriyet savcisi olaya müdahale etmeli ve otopsi istemelidir!!!!
    Cevapla
  • Bir BiLEN 9 yıl önce Şikayet Et
    BU Yorumlar Olmasa idi adamı öldü diye halka yutturacaklar. Malesef ki kurulan Tezgaha hiç kimse inanmadı. Cem Garipoğlu'nu ve ona yardım ve yataklık edenleri bulun
    Cevapla
  • Bir BiLEN 9 yıl önce Şikayet Et
    CEM GARİPOĞLU ÇİN'de. Her şey apaçık ortada.Senaryo ise fena değil. intihar süsü ile öldürülen adamın zaten kafasında poşet var. Ailesi inandırıcı olsun diye gidip kurbanın cenazesini aldı. Madem gerçek , Karabulut ailesi gidip teşhis etsin cenazeyi. Paranın insanların üzerindeki gücü... Her şey olabilir...
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum . işin aslı çincede ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi