Anderlecht - Galatasaray maçı ne zaman?

Galatasaray, Anderlecht'e konuk oluyor. Şampiyonlar Ligi Galatasaray Anderlecht maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Anderlecht - Galatasaray maçı ne zaman?
Anderlecht - Galatasaray maçı ne zaman?
GİRİŞ 25.11.2014 10:44 GÜNCELLEME 25.11.2014 10:44

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta mücadelesinde Anderlecht'e konuk oluyor. Grupta 3.lük mücadelesi için oldukça önemli olan Anderlecht Galatasaray maçı iki takımın da Avrupa Ligi'ne katılması yönünde kaderini belirleyecek. Galatasaray Anderlecht maçı Hırvat hakem Ivan Bebek tarafından idare edilecek.

26 Kasım Çarşamba günü saat 21:45'te oynanacak Anderlecht Galatasaray maçı, D-Smart Smart Spor kanalından yayınlanacak.

Anderlecht - Galatasaray maçı;

Ne zaman : 26 Kasım Çarşamba saat 21:45

Hangi kanalda : Smart Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile yarın saat 21.45'te deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın Belçika'ya hareket eden oyuncu kadrosu belli oldu.

Galatasaray'ın Anderlecht karşılaşması için kamp kadrosu şekilde:

Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Furkan Özçal, Aurelien Chedjou, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Emre Can Coşkun, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Veysel Sarı.

Kızdıran açıklamalar

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ne kalma yolundaki rakibi Anderlecht'in defansı oyuncusu Olivier Deschacht'tan haddini aşan açıklamalar geldi.

Belçikalı defans oyuncusu 3-0'dan 3-3'e getirdikleri Arsenal maçından sonra yaptığı açıklamada, "Futbolda her şey mümkün. Biz de kendimizin zorlukları gerçeğe çevirebileceğimizi biliyoruz" dedi. Maçlar başlarken grubu 3. sırada bitirmenin kendileri için hayal olduğunu kaydeden Deschacht şöyle devam etti: Arsenal karşısında aldığımız 1 puan çok önemli. Galatasaray maçında alacağımız bir beraberlik de bize yetecek. Çünkü Arsenal, Galatasaray'ı yenecek. Farklı bir şey düşünmüyoruz bile. Avrupa Ligi'ne mutlaka gitmek istiyoruz.

Hazırlıklar devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de haftayı 3-0'lık Trabzonspor yenilgisiyle kapatan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 26 Kasım Çarşamba günü Anderlecht ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen idmanda, Trabzonspor karşısında forma giyen oyuncuların yenileme yaptıkları, diğer oyuncuların ise ısınma bölümünün ardından taktik çalışmalar yapıp, dar alanda çift kale maç oynadıkları belirtildi. 

Sarı-kırmızılı ekipte, Trabzonspor maçında sakatlanan Hakan Balta'nın MR'ının çekildiği ve sağ üst arka adalesinde 1. derece zorlanma tespit edildiği aktarıldı. Sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili'nin ise günü tedaviyle geçirdiği kaydedildi.

Galatasaray, yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla Anderlecht maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Yıldızların altında tarihi yolculuk