Yoğun bakımda kebap skandalı!

Elazığ'da, özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yenildiğine yönelik sosyal medyada yer alan iddia üzerine inceleme başlatıldı.

Yoğun bakımda kebap skandalı!
Yoğun bakımda kebap skandalı!
GİRİŞ 14.01.2015 16:46 GÜNCELLEME 14.01.2015 17:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kentteki özel bir hastanede personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediği iddiası üzerine inceleme başlatıldı. Personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediğine ilişkin fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü konuyu incelemeye aldı.    

Fotoğraflar ve söz konusu iddiaların gerçekliğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı, sağlık bakanlığı tarafından da müfettiş gönderileceği öğrenildi.

YOĞUN BAKIMDA KEBAP KEYFİNE SORUŞTURMA  

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında hasta arkalarında yatarken fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.  

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde arka planlarında hasta yatarken kebap yeme fotoğrafı paylaşan sağlık görevlilerine sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya takipçilerinin tepkisi üzerine durumu fark eden Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Elazığ Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili adı geçen özel hastanenin tespit edildiği ve incelemenin başlatıldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Yemek sıkıntı değil ama çekip paylaşmak...
    Cevapla
  • selim 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de hala ''yesinler arkadaş ,ne var bunda'' diyen zihniyet var.. Bunu diyenlerin bir gün çoluğu çocuğu yoğum bakım ünitesinde yatsın da bakalım nasıl konuşacaklar..En ufak mikroptan bile enfeksiyon kapabilecek hastalar yatıyo orada..Ve o enfeksiyon ölüme kadar gidebiliyo..Siz hala konuşuyosunuz,utanmasa mangal yapacaklar..
    Cevapla
  • harun 9 yıl önce Şikayet Et
    halla halla ya tüm derdimiz bitti de iki normal hasta bakıcı veya hemşire yoğun bakımda kebap yemişte bunu sorgulayalım. ya ne yapacaktı efendi aynı yerde pilav veya patates yese eminim haber olmicaktı. saçmalık ya adamlar işini yapsında ister kebap yer ister kuzu çevirme parasıyla değilmi kardeş.
    Cevapla
  • Zeynep 9 yıl önce Şikayet Et
    Görevden alınmaları isabetli bir karar olmuş. Zira hasta yakınlarını bile yoğun bakım ünitesine alınmıyorken böyle lakayıt davranışlar cezalandırılmalı. Yoğun bakımda birinin kalması şart ise bu işi nöbetleşe yapacaklar, yemeklerini yemekhanede yiyecekler!!! Ayrıca insanların kokuya en hassas olduğu zamanlarda hasta olduğu zamanlardır...
    Cevapla
  • Orbiter 9 yıl önce Şikayet Et
    Hassas ve kritik noktalarda elbette personel diledigini yer...Yemekhaneye gitseydi de yogun bakım hastaları madurmu olsaydı...Altında başka bir sebep yoksa aşın artık bu tür mevzuları.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek